1-op-1 sessie

Groei verder met je onderneming met behulp van een 1-op-1 sessie

Wil jij verder groeien met je bedrijf, maar heb je moeite met het neerzetten van de juist strategie of met de uitwerking hiervan? Marketing is lastiger dan het lijkt, dit kunnen wij als marketeers goed begrijpen. Stop jij voor je gevoel veel moeite en tijd in je marketing strategie maar kom het gewenste resultaat niet boven? Doormiddel van een 1-op-1 sessie komen we hier samen uit. Wij bieden jou het extra steuntje in de rug die jij nodig hebt.

1-op-1 sessie

Hoe helpen wij jou met jouw onderneming?

De kracht van een 1-op-1 sessie is dat er gelijk stappen gemaakt worden. Wij kunnen jou helpen met het aspect waar jij mee wilt groeien. Alles draait in de 1-op-1 sessies om jou en jouw bedrijf, hoe kunnen wij jou en jouw bedrijf helpen? Tegen welke problemen loop je aan? Na 1 of meerdere 1-op-1 sessies heb je een beter beeld van wat je direct kan toepassen en geven we jou concreet marketing advies en handige tips. Je kunt je eerste stappen gaan maken voor een succesvolle online marketingstrategie!

Hoe verloopt 1-op-1 sessie?

Voorafgaand aan het gesprek sturen we jou eerst een vragenlijst. Hiermee leren wij jouw onderneming alvast beter kennen. Waar loop je op vast en waarbij heb je hulp nodig? Zo kunnen wij voor de sessie het een en het ander voorbereiden. Tijdens de sessie gaan we hier dieper op in.

Met deze 1-op-1 sessie krijg jij nieuwe inzichten die jij voor jouw onderneming direct kunt gebruiken. Dit gesprek en het advies leggen wij in een verslag vast en zullen we ook toesturen. Begin vandaag nog met het zetten van de juiste stappen en werk aan een succesvolle marketingstrategie.

Een enkele 1-op-1 sessie van 2,5 uur kost €395,-  (exclusief BTW) . Inbegrepen bij deze prijs zijn de sessie zelf,  vooronderzoek en een adviesrapport.

Zelf aan de slag?

Doe onze merkwaardentest om te kijken waar jouw bedrijf voor staat en volg de Gratis e-mailtraining.

Bart Groot Wassink Online Strateeg

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Bart Groot Wassink
Managing director & strateeg