Branding en content, het verhaal
van jouw merk

Een brand of merk bouwen is makkelijker dan ooit. Er is geen miljoenen budget nodig voor TV reclames. Dankzij internet, social media en nieuwsbrieven kun je heel goed een merk bouwen. Maar je branding en content moeten over de verschillende kanalen wel hetzelfde zijn.

Door de multichannelaanpak kun je snel een grote doelgroep bereiken. Daar onderscheidt digital branding zich van de traditionele aanpak. Je kunt immers over alle kanalen heen op consistente manier communiceren over de waarden en het verhaal van je merk.

Huisstijl &
Grafische vormgeving

Weet jouw uitstraling mensen te raken?

Jouw positionering moet zichtbaar en voelbaar worden in je merkidentiteit. We ontwikkelen een nieuwe visuele identiteit en communicatieconcept bestaande uit een brand identity systeem (beeldmerk, letter, vormconcept, kleur), nader te bepalen middelen en een beeld en tekstconcept om te communiceren.

grafischontwerp
code

Websites & Webshops

Weet jij jouw bezoeker te verleiden?

De website is tegenwoordig een heel belangrijk onderdeel van je online communicatie, van je marketing. Steeds vaker zal jouw potentiële klant eerst jouw bedrijf online opzoeken voordat ze contact met jou opnemen. Een goede eerste indruk en een goed beeld zijn dan ook van groot belang. Maar hoe verleid je dan die potentiële klant om contact met je op te nemen. Hoe zorg je ervoor dat je website aantrekkelijk genoeg is dat de klant blijft en overgaat tot actie.

SEO

Kom jij naar voren in de zoekmachines?

Zoekmachine optimalisatie van je website zorgt ervoor dat jij naar voren komt als mensen je product of dienst zoeken. Word jij op de juiste zoekwoorden gevonden en op welke pagina in Google sta jij?

Het is belangrijk om een zo hoog mogelijke positie te hebben, want hoe hoger je positie, hoe meer klikken. Maar sta jij op de eerste plek of op de 1e pagina?

mail2
e-mail marketing

E-mailmarketing

Blijf Top-of-mind bij je doelgroep

Met E-mailmarketing kun je je doelgroep makkelijk op de hoogte houden over je product of dienst. Zeker bij producten kun je met een nieuwsbrief bij klanten goed in beeld blijven. Door regelmatig van je te laten horen zorg je ervoor dat klanten jou herinneren en weer naar je website toe gaan.

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Wilma Biemold
Managing director & creatieveling