E-mail marketing &
Nieuwsbrieven

Versterk de band met jouw doelgroep en verkoop meer!

E-mail marketing is tegenwoordig een belangrijk instrument om bezoekers naar een website te krijgen. Met e-mail marketing kun je verschillende doelen bereiken. Denk aan het belonen van bestaande klanten, het werven van nieuwe klanten en het op de hoogte houden van je netwerk.

e-mail marketing

Leadmagnets voor een groeiend klantenbestand

Wanneer jij e-mailmarketing wil inzetten, heb je e-mailadressen nodig van je contacten. ‘Hey laat jij hier zomaar even je e-mailadres achter?’ Nee, waarom zou je? Zeker wanneer mensen je nog niet kennen, zijn ze niet bereid om zomaar hun e-mailadres achter te laten. Dit is precies de reden waarom we leadmagnets gebruiken. Het is een kleine tegenprestatie die je inzet om leads aan te trekken.

Met een nieuwsbrief kun je veel te weten komen over klanten en potentiële klanten. Wie opent de nieuwsbrief en wie is geïnteresseerd in wat. Zo kun je je klant specifieker benaderen met informatie die ze wel interessant vinden. Hebben ze hier geen zin in, dan schrijven ze zich gemakkelijk uit. Maar voor jou is het een goede manier om regelmatig in beeld te blijven bij je doelgroep. Je kunt nieuwe artikelen of diensten onder de aandacht brengen en aanbieden, of leuke ontwikkelingen van je bedrijf die interessant zijn voor je klanten. E-mailmarketing biedt heel veel kansen, wees dus zuinig op alle e-mailadressen die je al hebt!

Zelf aan de slag met e-mail marketing

Wil jij weten hoe je e-mail marketing kan opzetten en volop kan benutten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zelf aan de slag met MailChimp

Kan je niet wachten en/of wil je eerst zelf dingen proberen? Hartstikke leuk. Graag helpen wij je op weg met je e-mail marketing! Hierin zal het ook gaan over de kracht van e-mail marketing. Hiervoor maak ik gebruik van het gratis online nieuwsbrief verstuur systeem MailChimp.

Zelf aan de slag?

Doe onze merkwaardentest om te kijken waar jouw bedrijf voor staat en volg de Gratis e-mailtraining.

Bart Groot Wassink Online Strateeg

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Bart Groot Wassink
Managing director & strateeg