fbpx
 
look and feel

Huisstijl en grafische vormgeving

Vaak zijn wij met onze klanten in gesprek over positionering, identiteit en look & feel. Hierbij gaan we altijd terug naar de kernwaarden en merkwaarden. Vervolgens vertalen we dit naar een creatief concept, maar nog belangrijker we zorgen voor een schaalbaar concept.

Het ontwerp moet natuurlijk naadloos aansluiten bij de identiteit van je organisatie. Op basis van de bestaande huisstijl bedenken we een passende look & feel. Dit kunnen we bijvoorbeeld toepassen in campagnes en de website. Neem je de huisstijl liever eerst onder handen? Dan maken we samen keuzes over kleuren, fonts en beeldgebruik. De visuele identiteit voeren we consistent door tot in de kleinste details.

Jouw positionering moet zichtbaar en voelbaar worden in je merkidentiteit. Hierbij is schaalbaarheid van belang. Wat bedoelen we hiermee? Een concept moet breed te dragen zijn. Tekst en beeld zijn de hoofdbestanddelen van visuele communicatie-uitingen: website, social media, nieuwsbrieven, advertenties, folders enz. Gezamenlijk vormen ze een sterk en krachtig verhaal passend bij jouw bedrijf.

Even sparren? Vraag een Gratis 10 minutengesprek aan! Vul in:

Ik heb een bedrijf genaamd . Graag zou ik met jullie willen sparren over . Ik ben telefonisch bereikbaar op: . Indien ik niet bereikbaar ben kan je een mail sturen naar: . Tot snel!

Met vriendelijke groet,