De Eivor van Innovation is een bank bed waarin onder de zitting een echt matras verborgen is. Dat maakt deze luxe slaapbank anders dan andere slaapbanken. Met 1 hand maak je van deze bank een bed. Je trekt de zit- en rugkussens naar je toe en het matras komt tevoorschijn. Het matras is afneembaar en heeft een wasbare matrashoes. Hierdoor is de Eivor bank bed ideaal voor in een bed & breakfast of vakantiehuis.

 

Bank bed

 

Deze Eivor bank bed heeft een matras van 140 cm en is een twijfelaar slaapbank en als bank een 2-zits slaapbank. De Eivor slaapbank met matras van 140cm breed biedt een 2 persoons slaapplek met veel comfort. De Eivor is ook verkrijgbaar als extra luxe Queensize bank bed van 160 cm. De Eivor  heeft een zeer hoog zit en slaapcomfort dankzij de 5-zone multi-pocket veren matras en 650 veren per m2.  De Eivor slaapbank is duurzaam geproduceerd en je kunt van de Eivor bank bed jarenlang genieten.

 

De Eivor bedbank is leverbaar in een beige (Phobos Latte) en grijze stof (Twist Granite), dan is een snellere levering mogelijk (+/- 3-4 weken). De Eivor is ook verkrijgbaar in andere kleuren, tegen meerprijs en de levertijd is langer. Vraag ons naar de mogelijkheden.