Marketing Strategie & Consultancy voor next level ondernemers

Nieuwe groeidoelstellingen. Digitale transformaties. Wat er ook voor nodig is om te groeien: er hoort een (online) marketing strategie en plan bij. En daar willen we je bij helpen. Samen kijken we naar wat er nodig is om je online doelstellingen te behalen, en successen te kunnen vieren.

Positionering &
Merkkompas

Heb jij ambitie en wil jij met je onderneming, dienst of product verder groeien? Wil jij die stap verder met je bedrijf?

Begin bij de basis! Waar sta je voor, wie wil je helpen en hoe ga je dat doen. Wij helpen met het formuleren van een merkkompas. Dit kompas helpt jouw koers te houden voor je bedrijf . Het bestaat uit een compacte en relevante beschrijving van de merkpositionering, merkvisie, merkmissie en merkbelofte. Dit is de basis voor je marketing strategie.

Asia businesspeople chatting to intern discussing job interview
online-marketing

Online Marketing traject

Online marketing is een onderdeel van je marketing. Hieronder valt het complete plaatje van je communicatie online. Hierin worden je website, SEM (zoekmachine marketing en optimalisatie), e-mail marketing en social media uitingen gecombineerd. Door de verschillende elementen te combineren kun je een consistent beeld naar de doelgroep presenteren. Dit is belangrijk want hierdoor word je sneller herkent en bouw je een betere naam of merk op.

Workshops & Trainingen

Het strategisch traject, de modellen en processen hebben zich bij andere organisaties al bewezen. Afhankelijk van de behoeften bespreken we in meerdere sessies en helpen we brainstormen over de positionering, bedrijfsstrategie en doelstellingen (OKR’s), product-market fit, strategic messaging, de online marketing strategie / plan, en komen we tot een rolverdeling en planning.

Bart Groot Wassink Online Strateeg

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Bart Groot Wassink
Managing director & strateeg