Online Adverteren &
Merkbekendheid

Online Adverteren zorgt voor snelle zichtbaarheid!

Nieuwe groeidoelstellingen. Digitale transformaties. Wat er ook voor nodig is om te groeien: er hoort een (online) marketing strategie en plan bij. En daar willen we je bij helpen. Samen kijken we naar wat er nodig is om je online doelstellingen te behalen, en successen te kunnen vieren.

Facebook, Instagram &
Linkedin adverteren

Social Media heeft een grote impact gekregen op ons leven, veel informatie is via de social media kanalen te vinden en te delen. Door gebruik te maken social media kan de zichtbaarheid van je bedrijf snel worden vergroot. Creëer meer leads, aanvragen of verkopen met adverteren op social media!

fb
online-marketing

SEA in Google &
zoekwoorden

Eén van de meest effectieve online marketing kanalen om meer bezoekers en conversies te genereren is zoekmachine adverteren. Dit wordt ook wel SEA oftewel Search Engine Advertising genoemd. Adverteren in zoekmachines levert direct resultaat op. Door het inzetten van de juiste zoekwoorden in combinatie met een aantrekkelijke advertentietekst kan heel specifiek de juiste doelgroep bereikt worden.

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Wilma Biemold
Managing director & creatieveling