fbpx
Maatwerk in Begeleiding
02/12/2019
webdesign Nedfox
Nedfox
30/08/2019

KLANTCASE: Comlink

Comlink is een bedrijf dat software ontwikkelt voor technisch onderhoud & verbetermanagement ook wel BOP, Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma, genoemd. Met deze software kunnen gebruikers diverse zaken bijhouden zoals: Planning van het preventief onderhoud,  storingsverloop en kosten van het onderhoud. Dit doen ze voor bedrijven als Campina, KLM, Vitens en nog veel meer.

De vraag van Comlink

Het aantal klanten, zowel in Nederland als in het buitenland is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen bij Comlink. De website daarentegen is niet meegegroeid en ze hadden de afgelopen jaren hier weinig tijd aan besteed; hoog tijd voor een upgrade. Comlink wilde een website die aansluit bij hun organisatie en moest meertalig worden met de mogelijkheid om dit uit te breiden. Verder moest juist BOP (de software) meer de hoofdrol krijgen en ging het erom de bezoeker in de klantreis mee te nemen om meer van de mogelijkheden te laten zien.

Webdesign Comlink

De vorige website heeft Comlink zelf gemaakt en in de oude website was de software BOP wel een onderdeel, maar het had geen hoofdrol. Dit hebben we bij het maken van de nieuwe website omgedraaid. In de nieuwe WordPress website draait het voornamelijk om de BOPsoftware. Het product is divers inzetbaar in verschillende sectoren. Om toch onderscheidend te zijn wilden we ook meer werken met beelden. In dit geval hebben we o.a. gebruik gemaakt van schermafdrukken en animaties. In één blik moet duidelijk zijn “wat is het product” en wat kan het voor een organisatie betekenen. De huisstijl elementen komen ook in het webdesign terug.

Gezien één van de doelstellingen ook meer conversies is, hebben we ook rekening gehouden met de vindbaarheid, een betere positie in Google. Iets waar men op langere termijn veel profijt van zal hebben. Wij hebben bij webdesign gekeken naar de optimale routing en de contactgegevens zijn overal makkelijk te vinden. Door de website in WordPress te maken kan Comlink ook gemakkelijk zelf teksten aanpassen en is de website makkelijk uit te breiden naar meerdere talen. Daarbij hebben ze ook de tools gekregen om zelf aan SEO te doen en de vindbaarheid in Google te verbeteren.

Kijk rustig eens op de website van Comlink of neem een kijkje bij een ander software bedrijf die een website heeft laten maken door ons; Nedfox.