fbpx
Vergroot jouw online zichtbaarheid ...

Social media marketing

Social Media heeft een grote impact gekregen op ons leven, veel informatie is via de social media kanalen te vinden en te delen. Of het nu via Linkedin, Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Pinterest of Snapchat is, bijna iedereen maakt er gebruik van. Door gebruik te maken social media kan het de zichtbaarheid van je bedrijf snel vergroten. Maar hoe val jij nog op tussen alle reclames en informatie?
Als social media marketing goed ingezet wordt, zorgt het voor meer bekendheid, grotere loyaliteit en klanttevredenheid.

Wij richten ons erop dat je bedrijf of merk bekender wordt bij je doelgroep. Dat je meer bezoekers krijgt en dat deze veranderen in klanten en geïnteresseerd blijven in je bedrijf. Waarna ze een voorkeur krijgen voor je bedrijf of merk en ambassadeurs worden. Dit bereiken wij door consistent de boodschap bij de juiste doelgroep te communiceren en reacties en handelingen van de doelgroep te meten en te monitoren. Deze gegevens analyseren wij:

  • Wij kijken wat men relevante content vindt;
  • wanneer jouw doelgroep online is;
  • op welke momenten je content moet delen;
  • nieuwe relevante klanten vinden en te binden;

Hiermee kunnen wij je bedrijf en/of merk beter positioneren en meer ambassadeurs creëren.
Zichtbaar waar en wanneer het telt. Door bij de juiste doelgroep de juiste boodschap te communiceren op het juiste moment, groeit de traffic naar je website en de bekendheid van je bedrijf. Door de online beleving van bezoekers, klanten en ambassadeurs met je bedrijf gemakkelijk en aangenaam te maken, kun je het gedrag beïnvloeden. De beleving begint bij de eerste kennismaking, bijvoorbeeld een Facebook advertentie die men ziet, doorklikt naar de website en op de webshop bestelt. De totale beleving monitoren wij, zodat deze beleving continu verbetert kan worden.

Met de software kunnen wij samen met jou de communicatie op verschillende social media kanalen plannen, inzichtelijk maken, samenwerken en analyseren. In 1 oogopslag kun je zien wat je op de social media kanalen post en wat er over je bedrijf gezegd wordt en hierop reageren. Wil jij ook direct kunnen reageren, inzicht krijgen, tijd besparen en zelf je berichten in plannen vanuit één centrale online omgeving? Neem dan nu contact met ons op.

Wat kan ik met het Social media Dashboard? Het Social media Dashboard laat zich inzetten voor:
  • doelgroepenonderzoek;
  • concurrentieanalyses;
  • klantbeleving volgen en meten
  • bedrijf en merk monitoring
  • zichtbaarheid en bekendheid vergroten;

Vrijblijvende offerte?

Plan een afspraak

085 877 0298

1 / 1