Vacature Online marketeer Emmeloord

Bouw mee aan sterke merken!

Wij zijn een full service online marketingbureau en is sterk aan het groeien. Samen werken we aan online marketingcampagnes van ontzettend leuke bedrijven. Ons team krijgt steeds meer werk en daarom zijn we op zoek naar een junior online marketeer die mee kan draaien in ons team. Ben je zelfstandig en analytisch? En krijg jij een kick van de beste resultaten in campagnes? Kom dan het team van Sightkick versterken!

VR-cinema4d-Bart

Ben jij een junior online marketeer?

Als junior online marketeer ben je binnen ons internetmarketing team verantwoordelijk voor het genereren, optimaliseren en analyseren van de dagelijks duizenden bezoekersstromen die via de meest uiteenlopende kanalen de websites van onze klanten bereiken.

Je wordt opgeleid om uiteindelijk verantwoordelijkheid te dragen over het beheer van het budget, het bewaken en uitvoeren van de online marketing strategie en het verzorgen van de juiste rapportages naar onze klanten. Je hebt een sterk analytisch vermogen en weet als geen ander de wensen van de klant om te zetten in acties en rapportages. Daarnaast heeft de junior online marketeer die wij zoeken het inzicht om rapportages en analyses te perfectioneren, optimaliseren en vereenvoudigen zodat onze klanten begrijpelijke en bruikbare informatie ontvangen, en denk je constant mee om campagnes te verbeteren, en creatieve manieren van campagne-inzet te bewerkstelligen.

Onze perfecte kandidaat:

 • Beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau
 • Heeft interesse in diverse vormen van adverteren zoals Google Ads
 • Wil zich verdiepen in Bing Ads, AdMarkt en Social Media Marketing en SEO
 • Kan snel schakelen, communiceert helder en kan overzicht bewaren
 • Maar past bovenal uitstekend binnen ons jonge, dynamische team
 • die 30 uur per week beschikbaar is

Wat kan je als designer bij ons verwachten?

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Een afwisselende functie binnen een snel groeiende organisatie
 • Hecht team en een gezamenlijke lunch met collega’s
 • Veel ruimte voor initiatief en een ontspannen sfeer
 • Je ontvangt een salaris gebaseerd op je ervaring
 • Daarnaast regelen wij alles voor een fijne werkplek

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis! Stuur jouw CV, inclusief portfolio(!) en korte motivatie. Alleen complete sollicitaties kunnen wij in behandeling nemen.

Mail naar: info@sightkick.nl
t.a.v. Wilma Biemold
of Bart Groot Wassink

Bij vragen, bel naar:

085 877 0298

Bart Groot Wassink Online Strateeg

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Bart Groot Wassink
Managing director & strateeg