fbpx
De kracht van het zelf doen ...

Workshops & trainingen

Goede vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijk voor je website. Hoger in de zoekresultaten komen of je social media posts kun je voor een groot deel prima zelf realiseren. Toch is het handig om van tijd tot tijd te profiteren van ervaren specialisten. Die altijd over de meest recente internet marketing kennis beschikken en je helpen hiermee te starten. Je hoeft niet alles zelf meer uit te zoeken en krijgt handige tips en trucs.
Met onze workshops & trainingen is dit nu makkelijker dan ooit.

1-op-1 Sessies of groepsverband
Onze workshops en trainingen zijn er op gericht om de meest persoonlijke en flexibele internet marketing oplossingen te bieden. De regie over jouw internet marketing ligt volledig bij jezelf, terwijl je op ieder moment over de kennis, begeleiding en ondersteuning van de allerbeste specialisten kunt beschikken.

Wij kunnen jou of een medewerker een training geven hoe men op social media betere resultaten kan behalen, hoe je advertenties kunt gebruiken.
Of wil je meer gebruik maken van e-mail marketing maar weet je niet hoe? Wij kunnen helpen en doen dit graag, wij kunnen je de mogelijkheden geven om dit te doen. Wij blijven graag betrokken om monitoren, zodat je op tijd kan bijsturen en je je doelstellingen kan behalen.

Wij geven onder andere trainingen en workshops in;

  • SEO
  • SEA
  • Facebook
  • Mailchimp
  • LinkedIn
  • WordPress
Brigitte Schlepers van Opmaat Coaching & Mediation

Vrijblijvende offerte?

Plan een afspraak

085 877 0298

1 / 1