Professioneel
Webdesign nodig?

Webdesign laten maken door ervaren webdesigners?

Een professionele webdesign is een belangrijk onderdeel in je online communicatie. Steeds vaker zal jouw potentiële klant eerst jouw website opzoeken voordat ze contact met jou opnemen. Een goede eerste indruk en een goed beeld zijn dan ook van groot belang. Maar hoe verleid je dan die potentiële klant om contact met je op te nemen. Hoe zorg je ervoor dat je website aantrekkelijk genoeg is dat de klant blijft en overgaat tot actie. Een website is meer dan een mooi webdesign of een stukje techniek. Wij als online marketing bureau hebben al honderden websites gemaakt en weten wat wel en niet werkt.

ipad-mac

Een goede website of webshop

Waar moet zo’n website aan voldoen? “Wat is dus een goede website?”. Als wij een webshop of website maken beginnen wij bij jou. Wie wil je aanspreken met de website en wat wil je met de website bereiken. Wil je zorgen dat mensen contact opnemen of dat mensen bestellingen plaatsen. De klantbeleving speelt daarin de hoofdrol, hoe verleiden we de klant op de website om over te gaan tot de gewenste actie.

Wat voor website wil je? Onze webdesigners kunnen het maken. Dit doen wij vaak op basis van WordPress. Andere platformen of geheel maatwerk is ook mogelijk. Bij alles kan je zelf de teksten en foto’s aanpassen, daarnaast is de website gemakkelijk te onderhouden. Een website of een webshop van Sightkick is zeer gebruiksvriendelijk en alles is responsive, oftewel goed zichtbaar op een mobiel of tablet. De website voldoet daardoor ook aan de laatste technische eisen.

Vindbaarheid website & creativiteit
hand in hand

Aan concessies doen we niet. Een goede aantrekkelijke website is belangrijk om de bezoeker te overtuigen, maar aan alleen een mooi plaatje heb je niets.

Wij houden ons daarom ook bezig met SEO (gevonden worden in Google), contentmarketing, SEA (adverteren bij Google), social media marketing voor bedrijven en e-mailmarketing. Bij het maken van een website nemen wij deze kennis mee. Wij zorgen ervoor dat een website geoptimaliseerd is om goed gevonden te worden. Wij kunnen de teksten maken, maar geven ook tips en advies hoe deze direct voor goede zoekresultaten zorgen.

Zelf aan de slag?

Doe onze merkwaardentest om te kijken waar jouw bedrijf voor staat en volg de Gratis e-mailtraining.

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Wilma Biemold
Managing director & creatieveling