Over ons

Incompany trainingen en webshops

Online marketing trainingen & workshops.
Van bedrijf naar merk!

Wil je dat mensen binnen je organisatie meer leren over online marketing? Wil je ontdekken welke tools je kunnen helpen met het bereiken van je online marketing doelen? Wij dragen onze passie voor online en kennis over marketing graag over!

Wij geven incompany trainingen op maat. We stemmen de training af op jouw wensen en kom bij je langs op locatie. Daarnaast geven we online marketing workshops aan bedrijven. 

incompany training

Incompany training

Heb je een bedrijf en wil je dat mensen binnen de organisatie meer weten over online adverteren, het maken van content of een ander marketing gerelateerd onderwerp? Dan is een incompany training de ideale oplossing.

Een incompany training is maatwerk. Elke organisatie ziet er anders uit en heeft andere wensen en behoeften. Daarom bespreken we van tevoren graag wat je doelen zijn, wat je wil dat mensen binnen het bedrijf leren en wat het niveau van is (beginner of gevorderd). Zo kunnen we de training beter afstemmen op jouw wensen. 

Online marketing workshop

Wil jij groei realiseren en met je bedrijf mensen bereiken en raken? In de workshop online marketing leer je effectieve content maken die verrast, raakt en doeltreffend is.

Succesvolle marketing kan niet zonder een sterke content strategie en heeft als doel om ervoor te zorgen dat jouw boodschap gelezen wordt. In deze workshop geven wij je de basis voor hoe je content kan bedenken en produceren die aanspreekt en boeit. Je leert hoe je op basis van het 4D-model (Oplossingen, Vragen, Behoeften en Waarden) strategische content maakt. Je krijgt tips om je doelgroepen via de juiste kanalen te bereiken en ontdekt welke vragen jouw doelgroep heeft.

De focus ligt tijdens de workshop op online content (website, SEO, online adverteren en social media), maar uiteraard kan je de opgedane kennis ook op andere manieren toepassen.

Resultaat van de online marketing workshop

  • Je kunt het DNA van je organisatie aan de behoeften van je doelgroep verbinden.
  • Inzicht in welke vragen je doelgroep heeft.
  • Je krijgt een idee welke zoekwoorden voor jouw bedrijf van belang zijn.
  • Je hebt een aantal thema’s waarmee je afwisseling en balans in je contentuitingen weet te creëren.
online marketing workshop BVN

Veelgestelde vragen

Kan ik individueel deelnemen aan een workshop?

Nee, wij geven alleen workshops aan bedrijven met meerdere medewerkers.

Hoe kan ik een workshop of incompany training aanvragen?

Voor een aanvraag kun je ons het best bellen of mailen. We kunnen dan wensen, data en andere details bespreken.

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Trainingen en workshops? Vul onderstaand formulier in.

13 + 8 =