Sightkick

Quickscan aanvragen

Meer omzet en nieuwe klanten? Vraag dan nu de Sightkick Quickscan aan. 

Wil jij als ondernemer jouw bedrijf laten groeien met effectieve (online) marketing? Streven naar meer leads, een hogere omzet en een grotere klantenkring? Maar heb je het gevoel dat er nog onbenutte kansen liggen en dat je niet het maximale resultaat behaalt?

Dan bieden wij de oplossing met onze gratis Quickscan. Met deze Quickscan brengen we jouw huidige situatie in kaart en ontdekken we waar er ruimte is voor verbetering en extra inzet. Hieruit volgen concrete tips die je gelijk kan toepassen! Klaar voor actie?

In 3 simpele stappen helpen wij je verder:

01 contact

Laat hieronder je gegevens achter. En wij nemen contact met je op; marketing is maatwerk.

02 de Quickscan

We bieden geen standaard rapport aan dat automatisch in je inbox belandt, daarom doen we even een belletje. 

03 kansen in kaart

Wij analyseren en brengen de kansen in kaart. Jij krijgt vervolgens concrete tips waarmee je aan de slag kan.

We begrijpen dat marketing maatwerk vereist, en daarom bieden we geen standaard rapport dat automatisch in je inbox belandt. In plaats daarvan nemen we persoonlijk contact met je op nadat je je gegevens hebt achtergelaten. Tijdens een telefoongesprek stellen we je de juiste vragen om de Quickscan te kunnen uitvoeren. Met de tips kan je vervolgens zelf aan de slag!  

Sightkick Quickscan

√ 100% gratis & vrijblijvend

Klanten aan het woord.

Fijne partner, altijd snelle service. Blij mee.
Elske Hottinga
Elske Hottinga
2024-02-20
Fijne mensen, denken goed mee.
Deco Discount Blankespoor
Deco Discount Blankespoor
2023-08-24
Sightkick helpt het Innovatiecluster Noordoostpolder bij de online wervingscampagne voor meer mensen in de techniek. Vanaf de start van het project denken zij met ons mee en voeren de campagne voor ons uit. Vanuit hun expertise en ervaring met een grote mate van flexibiliteit. Dat doen zij op een pragmatische, open en heldere wijze. No-nonsense en daar houden wij van!
Jantien Van Eerten
Jantien Van Eerten
2023-05-08
Zeer vakkundig en gedreven team. Fijn samenwerken met deze toppers.
Igor Gootjes
Igor Gootjes
2023-04-18
Sightkick heeft een mooie site voor mij gebouwd en heeft een super service voor vragen nadien. Afgelopen week een vraag gesteld en dit wordt direct opgepakt en verwerkt. Top!!
Bert Vrielink
Bert Vrielink
2022-06-12
Sigthkick het adres voor je online marketing! Sigthkick heeft voor ons een prachtige website gemaakt Ze zijn zeer professioneel en denken met de klant mee.
Joop De.vries
Joop De.vries
2022-05-19
Wij hebben goede ervaringen met SightKick. Zij hebben voor ons een nieuwe website ontwikkeld. Onze wensen en hun kennis/inleving/meedenken en enthousiasme heeft tot een prima resultaat geleid . Met ons ERP systeem is een koppeling naar onze website gerealiseerd. En de vindbaarheid is met sprongen vooruit gegaan. Kortom een fijne en betrouwbare partner voor ons bedrijf.
Van Keulen Heftrucks
Van Keulen Heftrucks
2022-02-14
Dit bedrijf is 100 punten perfect in hun werk, wij zijn enorm blij met onze nieuwe website. Het personeel is heel vriendelijk en ze luisteren naar je wensen en Verwerken deze op een mooie en strakke manier. Zeker een aanrader.!
peter Tuinman
peter Tuinman
2022-01-03
online marketingbureau

Wat doen we als reclame- en marketingbureau?

We helpen bedrijven met het behalen van (online) marketingdoelen. Doelen kunnen zijn:

  • Het positioneren van je bedrijf;
  • Het vergroten van je naamsbekendheid;
  • Het verhogen van het maandelijkse aantal unieke websitebezoekers;
  • Het verhogen van de betrokkenheid;
  • Het aantal verkopen / contactaanvragen verhogen;
  • Het aantal herhaalaankopen verhogen.

Als reclamebureau zijn wij gespecialiseerd in het positioneren en creëren van pakkende merken. Van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen met karakter tot het maken van winstgevende websites. En als online marketingbureau hebben we de tools en expertise om jouw merk te laten groeien. Als je echt wil opvallen, moet je ook inhoud hebben. We laten jouw bedrijf online schitteren. Met sterke teksten, SEO en campagnes zetten wij jouw bedrijf in de schijnwerpers.

Aan de hand van een analyse van de huidige situatie en je doelen, kunnen we verbetertips geven. Onze gratis Quickscan kan je op 5 manieren inzetten. Waar wil jij dat we naar gaan kijken?

Wie zijn wij?

Sightkick is een reclame– & marketingbureau dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van een sterke marketingstrategie en het creëren van aansprekende campagnes.

Door gebruik te maken van onze kennis, ervaring en netwerk, kunnen wij jouw merk op de juiste manier in de markt zetten. Van ontwerp tot promotie, wij zijn jouw Sightkicks! 

Quickscan aanvragen.

Wil jij de Quickscan aanvragen? Laat dan je gegevens achter. Wij proberen binnen 1 werkdag te antwoorden.