Website laten maken

Je eigen webshop laten maken?

Goed converterende webshop laten maken? Sightkick kan het!

Wanneer je een webshop hebt, is het belangrijk dat de website professionaliteit uitstraalt. Bezoekers kunnen online je product of dienst niet zien, voelen of proberen. Ze moeten op basis van vertrouwen een aankoop doen en hopen dat ze met de juiste partij in zee zijn gegaan. Maar hoe zorg je ervoor dat een potentiële klant je vertrouwt, zonder dat hij jou of je product fysiek heeft gezien?

Website Kant en klare bouwproducten

Professionele webshop laten maken

Met een professionele webshop win je het vertrouwen van de bezoeker. Bij ons kun je een webshop laten maken die er goed uitziet en snel en functioneel is. Wij doen er alles aan om de bezoeker een goede ervaring te geven en over te laten gaan tot conversie.

Het succes van een webshop valt of staat met de uitstraling van de site. Je kunt nog zulke mooie producten of diensten aanbieden, maar als je webshop er amateuristisch uitziet zullen de conversies uitblijven. Een amateuristische website komt namelijk onprofessioneel over, waardoor de bezoeker je minder snel vertrouwt.

Vertrouwen is in de digitale wereld nog belangrijker dan in een fysieke winkel. In een fysieke winkel kunnen bezoekers een product zien, voelen, misschien zelfs uitproberen en na de betaling direct meenemen. Online kan dat niet. Daarom moeten bezoekers op je website kunnen zien wie je bent en het gevoel krijgen dat ze je kunnen vertrouwen

Een professionele webshop helpt om klanten voor je te winnen. Bij Sightkick kun je zo’n webshop laten maken. We hebben ervaring met het bouwen van professionele webshops. Onze webdesigners weten hoe ze een visueel aantrekkelijke webshop moeten ontwerpen. Daarnaast weten ze precies hoe ze een webshop moeten inrichten en instellen om hem beter te laten converteren. Ze maken een snelle en functionele webshop die de klant een prettige ervaring geeft.

Online vindbaarheid & zichtbaar

Naast dat een webshop mooi, snel en functioneel moet zijn, moet hij vooral ook gevonden kunnen worden. Want als niemand de webshop vindt, kan ook niemand je product of dienst afnemen.

Daarom houden wij ons bezig met hoe je beter gevonden kan worden in Google (SEO), adverteren bij Google (SEA), social media marketing en e-mailmarketing. Als we een webshop bouwen, nemen we onze kennis over deze onderwerpen mee. Zo zorgen we ervoor dat je webshop geoptimaliseerd is om goed gevonden te worden. Daarnaast kunnen we je ook helpen met online adverteren bij Google of op social media. Zo ben je sneller zichtbaar bij je doelgroep en heb je vrijwel direct resultaat.  

Veelgestelde vragen

Kan ik jullie teksten laten schrijven voor mijn webshop?

Jazeker! Je kan ons allerlei teksten laten schrijven. Dus ook voor de teksten voor je webshop of website kun je bij ons terecht. Daarnaast schrijven we ook SEO teksten en teksten voor landingspages.

Wat is het verschil tussen een website en een webshop laten maken?

Elke webshop is in principe een website, maar niet elke website is een webshop. Er zitten namelijk wat verschillende tussen de twee. Zo is een website voornamelijk gericht op het verstrekken van informatie. Een dienstverlenend bedrijf, bijvoorbeeld een hovenier, heeft vaak een website en geen webshop. De hovenier kan op de website over zijn bedrijf en zijn diensten vertellen, maar de bezoeker kan er niet direct iets kopen. Je moet dan vaak contact opnemen voor meer informatie of als je een dienst wil afnemen. Informeren, promoten en contact leggen is dan ook vaak het doel van een website.

Een webshop is in vergelijking met een website meer verkoopgericht. Producten of diensten kunnen direct online worden gekocht. Het doel van een webshop is dan ook online verkopen.

Je kunt ons zowel een website als een webshop laten maken. Waar je voor kiest ligt simpelweg aan wat je doelen zijn en of je online wil verkopen of niet.

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Webshop laten maken

3 + 11 =