Over ons

Online marketingbureau

Online marketing bureau Sightkick helpt bedrijven op weg naar successen!

Wil je als bedrijf online groeien? Dan moet je bij ons online marketingbureau zijn! Sightkick helpt bedrijven met het bepalen en uitvoeren van een online marketingstrategie.

We zijn gespecialiseerd in verschillende onderdelen binnen de online marketing. Denk bijvoorbeeld aan SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (adverteren in Google), adverteren op social media en e-mailmarketing. Maar ook voor het maken van een website die resultaat geeft ben je bij online marketingbureau Sightkick aan het juiste adres! Kortom, we doen alles om een organisatie online te laten groeien.

online marketingbureau

Wat doen we als online marketingbureau?

Als online marketingbureau helpen we bedrijven met het behalen van online marketingdoelen. Doelen kunnen zijn:

  • Het vergroten van je naamsbekendheid;
  • Het verhogen van het maandelijkse aantal unieke websitebezoekers;
  • Het verhogen van de betrokkenheid van volgers op social media;
  • Het aantal verkopen verhogen;
  • Het aantal herhaalaankopen verhogen;.

Aan de hand van een analyse van de huidige situatie en je doelen, stellen we een online marketingstrategie op. Dit is een plan waarin beschreven staat welke online marketingactiviteiten via  welke kanalen uitgevoerd moeten worden om doelen succesvol te behalen. Als online marketingbureau helpen we je ook met de uitvoering van het plan.

Een online marketingbureau geeft zin aan je online marketingactiviteiten. Op basis van verschillende analyses bepalen we de strategie om een bedrijf te helpen met online groeien. Onze specialisten weten welke online marketingactiviteiten ze via welke kanalen moeten uitvoeren voor het maximale resultaat.

Waarom online marketingbureau Sightkick inschakelen?

Online marketing is niet iets om er even bij te doen. Het vraagt kennis, tijd en ervaring. Online marketing bestaat namelijk uit ontzettend veel onderdelen. Alle onderdelen moeten perfect op elkaar aansluiten voor het beste resultaat.

Bij Sightkick werken specialisten die zich dagelijks bezig houden met digitale marketing. Wij kunnen je onder andere helpen met:

  • SEO; We werken aan je online vindbaarheid om meer organisch verkeer naar je website te trekken.
  • Adverteren in Google; We zetten advertenties bij Google in om conversies te behalen.
  • Adverteren op social media; Adverteren op Facebook en Instagram is ideaal om de naamsbekendheid te vergroten en andere doelen te behalen.
  • Een professionele website. Met een functionele en aantrekkelijke website verleiden we bezoekers om tot actie over te gaan.

We kunnen nog veel meer doen om organisaties te helpen met online groeien. Benieuwd wat we als online marketingbureau voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Huisstijl laten ontwerpen

Hoe gaat online marketingbureau Sightkick te werk?

Stap 1. Kennismaken

In een persoonlijk gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen. Wij inventariseren je dromen en ambities. We stellen kritische vragen, luisteren goed naar jouw antwoorden en vragen door waar nodig. Door deze doortastende aanpak krijgen wij een goed beeld van wat je wilt en waar het bedrijf goed in is. Dit helpt ons in de volgende stap bij het opstellen van een online marketingstrategie die volledig is afgestemd op de online doelstellingen van je organisatie.  

Tijdens de kennismaking krijg je ook een beter beeld van ons bedrijf en onze werkwijze. We zijn een luisterend oor en houden rekening met je wensen, maar durven ook kritisch naar de situatie te kijken en je eerlijk te adviseren. Ons doel is altijd om een bedrijf te laten bloeien in de online wereld.

Stap 2. Strategie bepalen

Doelloos online marketingactiviteiten uitvoeren heeft weinig zin. Om online groei te realiseren, heb je een plan nodig. Daarom is de tweede stap het opstellen van een marketingstrategie. Het begint met een inventarisatie van de situatie. Samen stellen we online marketingdoelstellingen op, brengen we de doelgroep in kaart en kijken we hoe de klantreis is ingevuld.

Daarna bedenken we een plan om de doelstellingen te behalen. We gaan na welke online marketingactiviteiten we via welke online kanalen moeten inzetten. Als een monteur die losse onderdelen in elkaar zet tot een werkend apparaat, brengen wij verschillende elementen samen om er een geoliede marketingmachine van te maken!

We willen natuurlijk weten of onze aanpak effectief is. Daarom stellen we KPI’s vast. Hiermee meten we of doelen behaald worden.

online marketingbureau

Stap 3. Uitvoeren

Als we weten welke koers we gaan varen, gaan onze specialisten bezig met het uitvoeren van de strategie. Omdat bij elk bedrijf een andere strategie past, kunnen we niet van tevoren zeggen welke activiteiten we gaan uitvoeren. Maar we kunnen ons bijvoorbeeld bezig houden met online adverteren en het schrijven van relevante blogs om de online vindbaarheid te verbeteren. Het zijn in ieder geval activiteiten die bijdragen aan de online groei van je organisatie.

Tijdens de uitvoering houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang. Dit doen we met heldere rapportages die passen bij de vooraf opgesteld KPI’s. Uiteraard kun je ook tussendoor met vragen bij ons terecht!

Stap 4. Kritisch kijken en bijsturen

De online marketingstrategie is een mooi plan voor het behalen van doelen, maar het is niet in cement gegoten. We kijken met een kritische blik naar wat we doen en analysen voortdurend de ontwikkelingen. Merken we dat successen uitblijven of zien we extra kansen liggen? Dan grijpen we in en stellen we de strategie bij waar nodig. Alles om het maximale uit jouw groeipotentieel te halen!

Ontdek jouw kansen!

Ontdek vrijblijvend wat wij als reclamebureau of online marketing bureau voor jou kunnen betekenen.
Stuur ons een bericht!