Branding

Bestickering

Bestickering laten ontwerpen – door het reclamebureau van nu!

Met een unieke huisstijl ben je herkenbaar en onderscheid je je van de concurrentie. Je past je huisstijl toe op al je communicatie uitingen. Denk hierbij aan de website, visitekaartjes, advertenties, maar ook bestickering.

Bij ons reclamebureau kun je bestickering laten ontwerpen voor verschillende doeleinden. Wij maken creatieve, opvallende of zakelijke stickers in lijn zijn met je huisstijl.

logo laten ontwerpen

Auto bestickering

Een professioneel bestickerde wagen ziet er niet alleen mooi uit, maar brengt nog meer voordelen met zich meer. We vertellen je graag meer!

Auto belettering vergroot de naamsbekendheid en merkherinnering

Door je auto, bus, vrachtwagen of andere voertuigen te beletteren, vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf. Hoe vaker mensen je bestickerde bus of auto zien rijden, hoe eerder ze de naam van je bedrijf zullen onthouden. Dit is wel op voorwaarde dat je huisstijl eenvoudig en herkenbaar is. Lange namen en ingewikkelde logo’s zijn moeilijk te onthouden. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een herkenbare huisstijl, memorabel logo of een totale rebranding.

Als mensen je bedrijfsnaam kunnen onthouden, vergroot dit de kans dat ze aan je denken als ze producten of diensten willen afnemen die jij levert.

Effectief reclame maken met auto belettering

Auto belettering is een effectieve manier van reclame maken. Je maakt veel kilometers met je auto of bus. Als je het voertuig laat bestickeren met je bedrijfsnaam, logo of andere uitingen, neem je die uitingen ook overal mee naartoe. Of je bestickerde bus of auto nu ergens geparkeerd staat, je voor het stoplicht staat, op de snelweg rijdt of bedenk het maar. Je voertuig en dus je bedrijfsnaam, logo of andere boodschap is direct zichtbaar voor een groot publiek.

Professionele bestickering wekt vertrouwen

Laat jij je auto professioneel bestickeren? Dan wekt dat vertrouwen op bij je doelgroep! Met mooie belettering en een verzorgde – lees: schone, deukvrije – wagen laat je namelijk zien dat je je zaak serieus neemt.

Raambestickering

Met professionele raambestickering trek je de aandacht van potentiële klanten en straal je professionaliteit uit. Daarnaast kun je met bestickerde ramen je etalage eenvoudig een andere look geven, bijvoorbeeld in de verschillende seizoenen of tijdens feestdagen.

Benadruk of verberg dingen met raambestickering

Als winkelier heb je waarschijnlijk regelmatig producten die je in de spotlight wil zetten. Raambestickering kan je daarbij helpen. Door een deel van je raam af te plakken en een deel open te laten, trek je de aandacht naar een bepaald punt van je etalage. Ideaal om je nieuwe collectie bijvoorbeeld onder de aandacht te brengen.

Bestickerde ramen zijn ook een uitkomst als je bepaalde delen van je winkel liever niet laat zien. Denk bijvoorbeeld aan je magazijn of de kantine waar medewerkers rustig willen pauzeren. Je kunt dan het des betreffende raam afplakken met folie.

Ideaal voor tijdelijke versiering of reclame uitingen

Met het aanbrengen en verwijderen van raambestickering beschadig je niets, wat het ideaal maakt voor tijdelijke versiering of reclame uitingen. Zo kun je met een mooi aangeklede etalage en professionele bestickering voorbijgangers verleiden om jouw winkel binnen te stappen. Bestickering is ook handig als je de uitstraling van je etalage mee wil veranderen met de seizoenen en feestdagen!

Branding

Bestickering laten ontwerpen bij Sightkick

Wil jij je auto of bedrijfsbus bestickeren en inzetten als huisstijldrager? Of wil je opvallende raambestickering die helemaal in lijn is met je branding? Dan ben je bij Sightkick aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het vertalen van de merkwaarden naar een passende huisstijl. We kunnen alle uitingen die hierbij horen ontwerpen, waaronder auto- en raambestickering.

Wij nemen het ontwerp van de bestickering op ons. Bij het ontwerpen houden we rekening met de plek waarop de sticker komt, je huisstijl en het doel van de bestickering.

Ben je akkoord met het ontwerp? Dan sturen we het ontwerp door naar een betrouwbaar signingbedrijf bij jou in de buurt. Zij zullen de belettering drukken en zorgvuldig aanbrengen.

Veelgestelde vragen

Bestickeren jullie mijn auto of bus zelf?

Wij nemen alleen het ontwerp van de bestickering op ons. Wij bestickeren dus niet zelf, maar kunnen dit wel voor je laten doen. Hiervoor werken we samen met andere bedrijven door heel Nederland die gespecialiseerd zijn in het drukken en aanbrengen van belettering.

Wat is (auto)belettering?

(Auto)belettering is een ander woord voor (auto)bestickering.

Kan ik de belettering ook zelf plakken?

Ja, dit is mogelijk. Je kan ervoor kiezen om de belettering te laten plakken of om het zelf te doen. 

Ik heb al belettering op mijn auto. Kunnen jullie dit verwijderen?

Wil je oude belettering vervangen door nieuwe? Geen probleem! Wij kunnen oude belettering voor je verwijderen en nieuwe voor je ontwerpen. 

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Bestickering? Vul onderstaand formulier in.

10 + 12 =