Adverteren

Adverteren – reclame maken

De kracht van reclame maken met advertenties

Wil je meer klanten over de vloer in je winkel? Of heb je een website die in de spotlights mag staan? De mogelijkheden van adverteren zijn eindeloos. Adverteer met een mooie video op social media en Google of verras je doelgroep met een creatieve flyer campagne.

We denken graag met je mee over hoe je je doelen kan behalen met de kracht van pakkende advertenties.

Huisstijl laten ontwerpen

Waarom adverteren uitbesteden?

Er zijn ontzettend veel vormen van adverteren, zowel online als offline. Elke boodschap, elk doel en elke doelgroep vraagt om een andere strategie. Als je het verkeerd aanpakt, kan een advertentie juist averechts werken. Dat kost je geld en misschien zelfs klanten. Dat wil je natuurlijk niet.

Bij Sightkick hebben we jarenlange ervaring met online adverteren en het vormgeven van flyers en andere print advertenties. Hierdoor weten we wat werkt en wat niet. We gaan met je in gesprek over je doelen, onderzoeken de doelgroep en bepalen wat de beste strategie is om jouw doelen te behalen.

Bovendien hebben we verschillende specialisten op het gebied van adverteren in huis. Ze zijn gespecialiseerd in SEA (adverteren in Google), social media ads en weten hoe ze een opvallende print campagne moeten maken.

Online advertenties

Online adverteren kan op verschillende manier. Denk bijvoorbeeld aan Google advertenties, Facebook advertenties en Instagram advertenties. Maar hoe weet je op welk kanaal en in welke vorm (video, story, tekst, etc.) je moet adverteren? Wij helpen je met het bepalen van de juiste strategie.

Online adverteren: onze aanpak

Bij online adverteren is het essentieel dat je de juiste persoon op het juiste moment via het juiste kanaal weet te bereiken. Daarom gaan we eerst na wie je doelgroep is en waar deze groep zich online bevindt. Ook zoeken we uit in welke fase van de customer journey de doelgroep zit.

Vervolgens stellen we samen met jou de doelen vast en bespreken we het budget. Daarna kiezen we de meest geschikte kanalen om op te adverteren, maken we de advertenties en zetten we die in.

Nadat de advertenties zijn ingezet

De advertenties staan online. Stopt ons werk dan? Zeker niet! We beheren de campagnes, gaan na hoe effectief ze zijn en analyseren de verkregen data om vast te stellen wat wel en niet werkt. Als het nodig is, passen we advertenties wat aan. Kortom, we doen er alles aan om zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Advertenties online Megapro Tools
Branding OZD Personeel

Adverteren met drukwerk

Print is dood, wordt weleens gezegd. Toch is het tegendeel waar! Offline advertenties kunnen in sommige gevallen juist heel effectief zijn. Met je bedrijfsnaam adverteren in de krant, op een huis-aan-huis flyer of op een reclamebord langs de weg blijft een goede manier om een groot publiek te bereiken en om je naamsbekendheid te vergroten.

Ga offline met Sightkick

Bij ons kan je ook terecht voor je offline advertenties. Denk aan huis-aan-huis flyers, posters en advertenties voor in de krant. We bepalen samen met jou je doelen en brengen de doelgroep in kaart. We denken out of the box en gaan na hoe we jouw boodschap het beste over kunnen brengen. Vervolgens ontwerpen wij een ijzersterke advertentie die opvalt tussen de rest!

 

De voordelen van offline adverteren

  • Het bereikt een groot publiek
  • Vergroot de naamsbekendheid
  • Ideaal om personen uit je doelgroep te bereiken die weinig tot niet online zijn
  • Je valt meer op
  • Offline kunnen mensen geen adblockers gebruiken ?

Drukwerk en online advertenties combineren

Online en “offline” advertenties kennen beide voor- en nadelen. Zo kun je bijvoorbeeld offline het resultaat van je advertentie moeilijk meten en bereik je met online adverteren je offline publiek niet. Met een combinatie van de twee heb je de best of both worlds. Dit geldt trouwens niet alleen voor advertenties, maar voor alle off- en online marketing. Offline en online vullen elkaar aan en versterken elkaar!

Je kunt bijvoorbeeld een QR-code op je flyer of poster toevoegen die mensen moeten scannen om meer informatie aan te vragen. Zo wordt je offline advertentie al een stuk beter meetbaar.

Sightkick is graag jouw strategische partner op het gebied van adverteren. We horen graag wat jouw doelen zijn en bedenken een plan om deze doelen met adverteren te behalen. 

Adverteren Het Klushuis

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik een goede advertentie maken?

Dit kan op meerdere manieren. Denk aan adverteren op Google en Facebook advertenties.

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Adverteren – reclame maken? Vul onderstaand formulier in.

6 + 1 =