Website

Website laten maken?

Professionele webshop of website laten maken? Sightkick kan het!

Een professionele website is een belangrijk onderdeel van je online communicatie. In bijna alle communicatie verwijs je naar je website en vaak bekijkt een potentiële klant eerst jouw website voordat ze contact opnemen. Hoe zorg je ervoor dat de bezoeker blijft, meer wil weten en overgaat tot actie? Je website is de plek om mensen verder te informeren en te overtuigen. Bij ons kun je een website laten maken die bezoekers prikkelt en aanzet tot actie!

Website Kristal Koel

Een website laten maken bij Sightkick

Een website is meer dan een mooi webdesign of een stukje techniek. Online heb je minder dan een seconde om een goede eerste indruk te maken. Het is cruciaal dat jouw website aansluit op de behoeftes van de bezoeker. Bij online marketingbureau Sightkick kun je zo’n next level website laten maken.

Als wij een webshop of website maken, beginnen wij bij jou. We stellen kritische vragen om het doel van je website helder in beeld te krijgen. Wie is je doelgroep, waar moet de website voor zorgen? Wil je dat mensen contact opnemen of dat bezoekers een bestelling plaatsen? De antwoorden op deze en meer vragen geven ons inzicht in jouw doelen. Wij zorgen voor een website die jouw verhaal vertelt en die jouw doelgroep aanspreekt.

Als het doel helder is, is het tijd om na te denken over het uiterlijk van de website. Zie je de website al helemaal voor je? Onze webdesigners kunnen het voor je maken. Of heb je geen idee wat je wil en wat de mogelijkheden zijn? Wij gaan graag met je brainstormen.

Veel verkeer op een website kijkt via de mobiele telefoon. Naast dat je website er goed uit moet zien op een desktop, is het design op de mobiele telefoon tegenwoordig belangrijker. Wij maken altijd een apart webdesign voor desktop, tablet en mobiel. Alle websites die wij maken zijn dan ook responsive.

Wat je doel ook is en hoe je ook wil dat de website eruitziet, de klantbeleving staat centraal. We hebben ervaring met het maken van websites en doen altijd onderzoek naar de doelgroep. Want alleen door de klantbeleving te optimaliseren, kunnen we jouw potentiële klant verleiden om tot actie over te gaan. Verder kijken we ook naar elementen om verkeer via SEO naar je website te krijgen. Want aan een website zonder bezoekers heb je niets.

WordPress website

Wij kijken bij het maken van een website waar jouw behoeften liggen en maken dan een afweging welk platform of CMS het beste voor jou is. Vaak maken wij websites op basis van WordPress. Voor veel van onze klanten is een WordPress website de uitkomst. WordPress is een Content Management Systeem waarmee jij zelf gemakkelijk teksten etc. kan aanpassen. Een WordPress website of webshop van Sightkick is dan ook zeer gebruiksvriendelijk. Andere platformen of maatwerk zijn mogelijk, maar wij kijken echt naar wat de beste optie voor jou is en geven jou eerlijk advies.

website laten maken

Online vindbaarheid & creativiteit hand in hand

Een aantrekkelijke website is belangrijk om de bezoeker te overtuigen, maar alleen een mooi plaatje is niet genoeg. Je website kan er nog zo prachtig uitzien, maar als niemand de website ziet heb je er niets aan.

Een website of webshop zonder verkeer is als een huis bouwen waar niemand in mag wonen. Daarom houden wij ons ook bezig met SEO (vindbaar zijn in Google), SEA (adverteren bij Google), contentmarketing, social media marketing en e-mailmarketing. We nemen deze kennis mee wanneer klanten bij ons een website laten maken. Bij het maken van een website nemen we deze kennis mee. We zorgen ervoor dat een website geoptimaliseerd is om goed gevonden te worden. Maar je kan ons ook de teksten laten schrijven. Dan zorgen wij ervoor dat je nog beter te vinden bent voor potentiële klanten.

Website Zitselekt
Website Korf en zn

Veelgestelde vragen

Moet ik een webshop of een website laten maken?

Websites en webshops lijken veel op elkaar, maar ze dienen allebei een ander doel. Het doel van een website is meestal informeren, promoten of contact leggen. Een webshop is in principe een website, maar heeft als voornaamste doel het verkopen van producten of diensten. Op een webshop kunnen bezoekers iets kopen en op een website in principe niet. 

Of je beter een webshop of website laten maken kan, is afhankelijk van je doelen. Wil je online producten of diensten verkopen? Dan kies je voor een webshop. In alle andere gevallen kun je beter een website laten maken.

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een systeem aan de achterkant van een website. Het zorgt ervoor dat je content op een website gemakkelijk kan beheren. Dit betekent dat je zelf eenvoudig tekst, afbeeldingen, linkjes en andere content kan toevoegen, aanpassen en verwijderen. 

Een van de bekendste Content Management Systemen is WordPress, waar wij veel websites in maken.

Wat is een responsive website?

Een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker een website bekijkt. Het is één website waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het desktop-, tablet- of smartphonescherm. Zo kan een bezoeker je website altijd goed bekijken, ongeacht het apparaat waarmee hij de website bezoekt.

Omdat websites tegenwoordig veel bekeken worden op smartphones, is het des te belangrijker dat je website responsive is. Wil je een zo’n website laten maken? Dan ben je bij reclamebureau Sightkick aan het juiste adres. De websites en webshops die wij bouwen, zijn namelijk altijd responsive.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een unieke naam op internet, zoals onze domeinnaam: sightkick.nl. Domeinnamen worden meestal gebruikt voor websites en webshop. Je kan ook een domeinnaam aanvragen voor een persoonlijk mailadres.

Je kan niet zomaar elke combinatie van tekens als domeinnaam gebruiken. Er zijn een aantal regels waar je rekening mee moet houden als je een domeinnaam verzint:

  • Een domeinnaam mag alleen bestaan uit letters (a – z), cijfers (0 – 9) en het liggende streepje (-).
  • Je domeinnaam moet minimaal 2 en maximaal 67 tekens bevatten.
  • Sommige woorden zijn uitgesloten van domeinregistratie. Je domeinnaam mag bijvoorbeeld geen onzedelijke woorden bevatten.

Wij kunnen je helpen met het bedenken van een domeinnaam die voldoet aan alle regels en die past bij de inhoud van je website.

Wat is een plugin?

Een plugin is een stukje software waarmee je de mogelijkheden van je WordPress site verder uitbreidt. Iedereen heeft andere wensen en behoeftes als het gaat om het bouwen van een website. Met plugins kun je die wensen en behoeftes vervullen. Wil je bijvoorbeeld dat klanten de route naar je bedrijf op je website in Google Maps kunnen zien? Of wil je een contactformulier op je website? Wat je wens ook is, er is een plugin voor!

Wat is een maatwerk website?

In principe zijn er twee soorten websites: template websites en maatwerk websites. Met een template website bouw je je website op aan de hand van een bestaand sjabloon. Hoe de website eruit komt te zien, staat voor een groot deel al vast. Je kan wel je huisstijl (vaak in beperkte mate) doorvoeren en de website vullen met content. In veel gevallen volstaat een template website prima, maar je bent dus niet volledig vrij in de vormgeving en functionaliteit van de website.

Heb jij hele specifieke eisen voor het uiterlijk van je website? Of moet jouw website bepaalde functionaliteiten hebben die een template website niet heeft? Dan komt de maatwerk website om de hoek kijken.

Bij ons kun je een maatwerk website laten maken. Wij ontwikkelen je website van A tot Z op basis van jouw wensen. We denken na over de vorm, structuur en functionaliteiten die je website nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat de website volledig aansluit op je wensen, bedrijf, doelen en doelgroep.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website veilig is?

Er zijn 3 redenen waarom jij je website moet beveiligen, namelijk:

  • Met een beveiligde website beveilig je het bezoek van je websitebezoekers en voldoe je aan de avg.
  • Een beveiligde website wordt beter gevonden in de zoekresultaten van Google.
  • Bezoekers krijgen geen afschrikkende veiligheidswaarschuwingen meer.

Maar hoe zorg je voor een veilige website? Hier zijn een aantal tips:

1. Beveilig je website met een SSL certificaat

SSL staat voor Secure Socket Layer. Het zorgt voor een versleutelde verbinding, waardoor de gegevens die je verzamelt, zoals ingevulde aanvraagformulier, veilig verzonden worden. Hierdoor kunnen hackers deze gegevens bijna onmogelijk kunnen achterhalen.

Je kunt een SSL certifcaat afnemen via je hostingprovider.

2. Kies een sterk wachtwoord

Kies een sterk wachtwoord om de kans om gehackt te worden te beperken. Een sterk wachtwoord bevat minimaal 8 tekens en bestaat uit hoofdletters, kleine letters, symbolen en cijfers. Wanneer je een nieuw wachtwoord aanmaakt, geeft je browser vaak een sterk voorgesteld wachtwoord. Je hoeft dan niet zelf een sterk wachtwoord te bedenken.

3. Update je CMS

Zorg dat je CMS en plugins altijd up-to-date zijn. Zo voorkom je dat je website veroudert en gegevens laat lekken. Je kunt de updates zelf uitvoeren als je bijvoorbeeld een WordPress website hebt, maar wij kunnen dit ook voor je doen.

Wil je een veilige website laten maken? Dan kun je bij ons terecht!

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Website laten maken? Vul onderstaand formulier in.

14 + 3 =