Full-service marketingbureau

Contact

Een frisse blik op  
reclame & marketing?

Met meerdere specialisten in Emmeloord, hebben we alles in huis om jouw bedrijf succesvol te maken! Of je nu op zoek bent naar een SEO tekstschrijverwebdesigner, grafisch ontwerper of online marketing specialist als full-service marketingbureau gaan we graag de uitdaging aan!

Contact

Bel 085 877 0298 of
kom langs in Emmeloord!

Waar zitten jullie?

Ons kantoor staat in Emmeloord aan de Havenstraat 26.

Hoeveel mensen werken bij jullie?

We hebben een vast team van 4 specialisten. Daarbij bieden we ook stageplaatsen aan voor 1 à 2 stagiaires. Benieuwd naar onze mensen? Bekijk hier het Sightkick team!

Bieden jullie ook stageplaatsen aan?

Ja! Ben jij een student, volg je een opleiding communicatie/ e-commerce / vormgeving en moet jij binnenkort met stage beginnen? Kom dan stage lopen bij ons! Stuur je motivatie en CV naar info@sightkick.nl.

Of je nu bij ons wil werken of een opdracht hebt. We bundelen graag onze krachten.

Als team van Sightkick hebben we de drive, kennis, kunde en ervaring om een vraagstuk van meerdere kanten te kunnen bekijken. We denken en doen binnen én buiten de bestaande kaders. We zijn positief, pro-actief, praktisch en professioneel. Ons team bestaat uit een vaste kern, met daaromheen een flink netwerk aan specialisten.

Dus zit je met een vraagstuk en ben je op zoek naar een creatieve partij die actief met je meedenkt? Wij zijn jouw Sightkicks!

Klanten aan het woord.

Fijne partner, altijd snelle service. Blij mee.
Elske Hottinga
Elske Hottinga
2024-02-20
Fijne mensen, denken goed mee.
Deco Discount Blankespoor
Deco Discount Blankespoor
2023-08-24
Sightkick helpt het Innovatiecluster Noordoostpolder bij de online wervingscampagne voor meer mensen in de techniek. Vanaf de start van het project denken zij met ons mee en voeren de campagne voor ons uit. Vanuit hun expertise en ervaring met een grote mate van flexibiliteit. Dat doen zij op een pragmatische, open en heldere wijze. No-nonsense en daar houden wij van!
Jantien Van Eerten
Jantien Van Eerten
2023-05-08
Zeer vakkundig en gedreven team. Fijn samenwerken met deze toppers.
Igor Gootjes
Igor Gootjes
2023-04-18
Sightkick heeft een mooie site voor mij gebouwd en heeft een super service voor vragen nadien. Afgelopen week een vraag gesteld en dit wordt direct opgepakt en verwerkt. Top!!
Bert Vrielink
Bert Vrielink
2022-06-12
Sigthkick het adres voor je online marketing! Sigthkick heeft voor ons een prachtige website gemaakt Ze zijn zeer professioneel en denken met de klant mee.
Joop De.vries
Joop De.vries
2022-05-19
Wij hebben goede ervaringen met SightKick. Zij hebben voor ons een nieuwe website ontwikkeld. Onze wensen en hun kennis/inleving/meedenken en enthousiasme heeft tot een prima resultaat geleid . Met ons ERP systeem is een koppeling naar onze website gerealiseerd. En de vindbaarheid is met sprongen vooruit gegaan. Kortom een fijne en betrouwbare partner voor ons bedrijf.
Van Keulen Heftrucks
Van Keulen Heftrucks
2022-02-14
Dit bedrijf is 100 punten perfect in hun werk, wij zijn enorm blij met onze nieuwe website. Het personeel is heel vriendelijk en ze luisteren naar je wensen en Verwerken deze op een mooie en strakke manier. Zeker een aanrader.!
peter Tuinman
peter Tuinman
2022-01-03