Animatie laten maken

Breng je boodschap effectief over met een animatievideo.

Zoek jij een manier om een ingewikkelde boodschap op een duidelijke wijze over te brengen op je doelgroep? Dan kun je een animatie laten maken! Je kunt animaties voor verschillende onderwerpen gebruiken. Wil jij je klanten instructies geven voor het gebruik van je product of wil je je doelgroep uitleggen hoe jouw dienst hen kan helpen? Wat je doel ook is, Sightkick kan een animatie maken die jouw boodschap helder en krachtig overbrengt!

Waarom een animatie laten maken?

Wist je dat ons brein veel sneller informatie opneemt uit beeld en geluid dan uit tekst? Zo zouden we visuele content 60.000 keer sneller verwerken dan tekst. Daarnaast zijn mensen van nature visueel ingesteld. Een video trekt dus automatisch de aandacht. Bovendien vindt ons brein het steeds moeilijker om de aandacht vast te houden. Daarom kijken we veel liever een video dan dat we een lap tekst lezen. Genoeg redenen om een animatie te laten maken dus!

Soorten animatievideo’s

Bij Sightkick kunnen we verschillende soorten animaties maken, zoals een explainer video of whiteboard animatie. Welke video jouw verhaal het beste kan vertellen, is afhankelijk van je doel, doelgroep en voorkeur qua stijl. Daarom vertellen we je graag meer over de verschillende animatie mogelijkheden.

  • Explainer video

Een explainer video geeft de kijker uitleg over een complex ontwerp. De kijker heeft een vraag en jij geeft daar met een uitlegvideo antwoord op. Met een explainer animatie kun je ontzettend veel kanten op: je kunt meer uitleg geven over je bedrijf of vertellen hoe je dienst of product in elkaar zit. Maar je kunt er ook processen mee verduidelijken. Zo kun je als ziekenhuis bijvoorbeeld laten zien hoe de dag van een patiënt eruit ziet als hij geopereerd wordt.  

  • Animatievideo voor bedrijfspresentaties

Zet dit soort video’s in tijdens presentaties om belangrijke informatie over een bedrijf, product of dienst te delen.

  • Whiteboard animatie

In een whiteboard animatie worden tekeningen op een virtueel whiteboard gemaakt om een verhaal te vertellen of informatie te verstrekken.

  • Animatieadvertentie

Met een animatieadvertentie kun je de aandacht van de kijker trekken en je product of dienst promoten.

animatie laten maken

Diverse bedrijven hebben door Sightkick al een animatie laten maken. Je kunt een aantal video’s bekijken op ons YouTube kanaal. Daarnaast kun je meer lezen over onze aanpak in ons portfolio.

animatie laten maken

Veelgestelde vragen

Een animatie laten maken, wat kost dat?

Wij maken animatievideo’s vanaf €995,-. De uiteindelijke prijs is onder andere afhankelijk van de lengte van de video. Neem gerust contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Animatie laten maken? Vul onderstaand formulier in.

3 + 1 =