Teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven

Is jouw website vindbaar in de zoekmachines?

Je hebt een prachtige website gemaakt of laten maken om de klant versteld te doen staan. Maar alleen het perfecte plaatje is niet genoeg. Want je website kan nog zo mooi zijn, als niemand hem kan vinden heb je er vrij weinig aan.

Je bedrijf verdient het om online gevonden te worden. Daarom houden wij ons bezig met SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Je kan ons onder andere SEO teksten laten schrijven. Zo zorgen we er met teksten voor dat jouw website beter gevonden wordt in de organische resultaten van Google.

SEO teksten laten schrijven

Waarom SEO teksten laten schrijven?

Een SEO tekst is meer dan een stukje tekst dat lekker leest. Een SEO tekst moet voldoen aan bepaalde eisen, zodat de pagina waarop de tekst staat op de juiste manier door Google wordt geïndexeerd. Weten wanneer je bepaalde SEO richtlijnen moet volgen en wanneer niet kan soms lastig zijn. Want in sommige gevallen wordt een tekst minder leesbaar, als je voor een perfecte SEO score wil gaan.

Onze tekstschrijvers zijn op de hoogte van de continu veranderende richtlijnen van Google. Ze beschikken over de benodigde kennis en tools om zoekwoorden op de juiste manier te verwerken in teksten. Bovendien snappen we dat Google belangrijk is, maar het is niet heilig.

We weten altijd de balans te vinden tussen het volgen van SEO richtlijnen en het behouden van de leesbaarheid. Zo zorgen we ervoor dat je gevonden wordt in Google en dat de bezoeker niet direct weg klikt omdat de tekst niet lekker leest.

SEO teksten gebaseerd op onderzoek

De SEO teksten die wij schrijven komen niet uit de lucht vallen. Onze tekstschrijvers gaan grondig te werk en voeren een zorgvuldig zoekwoordenonderzoek uit. Zo weten wij welke termen potentiële klanten invoeren als ze bepaalde producten of diensten zoeken. Hierdoor schrijven wij scorende stukken en krijgen onze copywriters ideeën voor nieuwe content. Wij kunnen compleet nieuwe SEO teksten schrijven, maar bestaande teksten herschrijven en voorzien van goede SEO is ook geen probleem!

Kortom, wij weten precies aan welke SEO knoppen we moeten draaien om je website vindbaar te maken.

SEO teksten laten schrijven

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen SEO teksten laten schrijven?

Wij kunnen naast SEO teksten ook andere teksten voor je schrijven. Zo kun je ons blogs, teksten voor landingspages en website teksten laten schrijven.

Kun je alleen met teksten werken aan SEO?

SEO bestaat uit 3 pijlers, namelijk techniek, content en autoriteit. SEO proof teksten vallen onder het stuk content. Ze dragen in grote mate bij aan de vindbaarheid van je website. Maar Google eist dat je ook aan de techniek en autoriteit van de website werkt om een goede positie in de zoekmachine te krijgen.

Wij kennen de 3 pijlers van SEO en weten hoe we de verschillende onderdelen kunnen optimaliseren. Naast SEO teksten laten schrijven, kun je ons dus ook laten werken aan de techniek en autoriteit van je website. Zo wordt de kans dat je goed gevonden wordt in Google nog groter.

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: SEO teksten laten schrijven? Vul onderstaand formulier in.

7 + 2 =