Branding

Zoek jij een tekstschrijver?

Overtuigende teksten met Sightkick als jouw tekstschrijver!

Zoek jij een tekstschrijven voor websiteteksten? Wij bieden een frisse blik. Oké-teksten spectaculair maken en moeilijk vindbare pagina’s een podium geven. Dat is wat wij doen.

Je bedrijf verkoopt een prachtig product of jullie leveren een fantastische dienst. In het echt kan de klant ervaren wat jullie bieden, maar hoe zit dat online? Komen het bedrijf en de producten of diensten via de teksten op de website wel goed over bij de doelgroep?

Door middel van onderzoek achterhalen we wat jouw klant zoekt en zorgen we er met tekst voor dat zijn zoektocht eindigt bij jou. Website teksten, blogs, teksten voor landingspages, SEO teksten. Welk verhaal je online ook wil vertellen, met Sightkick al je tekstschrijver raakt jouw verhaal de juist snaar.

teksten laten schrijven

Wat moet jouw website vertellen?

Wat moet jouw website vertellen?

Wil je bedrijf een verhaal op de website vertellen, maar weet je niet hoe? No stress, je kunt ons alle website teksten laten schrijven. Of het nou gaat over de ‘Over ons’ pagina of over de homepage. Onze tekstschrijvers kunnen van alles een pakkend verhaal maken. Wij verdiepen ons in het bedrijf, de producten of diensten en de doelgroep. Zo zorgen wij voor teksten die passen bij de organisatie en die de doelgroep aanspreken.

Is de website al gevuld met teksten, maar is het nog niet helemaal zoals je het wil? Geen probleem! Ook bestaande website teksten toveren wij om tot een mooi, kloppend verhaal.

Tekstschrijver voor blogs

Een blog is dé plek om kennis te delen en je doelgroep te inspireren. Daarnaast zijn goede blogs top voor de online vindbaarheid. Kent bloggen dan helemaal geen nadelen? Jawel: tijd. Het bedenken en schrijven van een goede blog kan behoorlijk tijdrovend zijn. Blog teksten laten schrijven door een ander scheelt een berg werk.

Online marketingbureau Sightkick schiet te hulp! Onze creatieve copywriters bedenken en schrijven met gemak bijzondere blogs voor elke sector. Wij doen ook onderzoek naar wat de doelgroep online zoekt en welke vragen zij hebben. Zo kunnen wij ideeën aandragen voor nieuwe blogs en heeft de website bezoeker altijd een reden om terug te keren.

tekstschrijver

Landingspage teksten laten schrijven

Schrijf jij je zomaar in voor een nieuwsbrief? Waarschijnlijk niet. Je doelgroep doet dit ook niet. Om je doelgroep een actie – bijvoorbeeld het inschrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van meer informatie – uit te laten voeren op je website, heb je een goede landingspagina nodig.

Een landingspagina is een ‘losse’ pagina op de website waar je een bepaalde doelgroep via bijvoorbeeld advertenties, nieuwsbrieven of de organische resultaten in Google naar toe stuurt. Met een logisch opgebouwde pagina, slimme technieken en overtuigende teksten kun je de bezoeker sturen en sneller tot actie laten overgaan.

Door hun kennis van de doelgroep en het toepassen van neuromarketing technieken, weten onze tekstschrijvers de bezoeker te prikkelen en te overtuigen. Zo heb je die extra leads zo binnen!

SEO teksten laten schrijven

Wil jij dat de website van jouw bedrijf niet alleen gevuld is met lekker leesbare teksten, maar dat ie ook goed scoort in Google? Zet SEO in! Door SEO teksten te laten schrijven, komt er meer organisch verkeer naar de website. Onze tekstschrijvers gaan grondig te werk en voeren een zorgvuldig zoekwoordenonderzoek uit. Zo weten wij welke termen potentiële klanten invoeren als ze bepaalde producten of diensten zoeken. Hierdoor schrijven wij scorende stukken en krijgen onze copywriters ideeën voor nieuwe content. Wij kunnen compleet nieuwe SEO teksten schrijven, maar bestaande teksten herschrijven en voorzien van goede SEO is ook geen probleem! Wij weten precies aan welke SEO-knoppen we moeten draaien.

Wij zijn dagelijks ook bezig met SEO en met Sightkick als jouw tekstschrijver zorgen wij ervoor dat je website ook gaat scoren in Google.

Wil je alleen je teksten laten schrijven of heb je bij meer dingen hulp nodig? Onze tekstschrijver en creatieve medewerkers kunnen ook meedenken over de huisstijl van het bedrijf en het ontwerp van je website. Ondersteuning nodig bij het opzetten en/of uitvoeren van een marketing strategie? Onze strategen kijken graag mee naar hoe je je online doelstellingen kan behalen en successen kan vieren.

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen voor online teksten laten schrijven?

In principe kun je ons alle soorten teksten laten schrijven, online en offline. Maar onze focus ligt op online. 

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Teksten laten schrijven

2 + 13 =