Online marketing

Online ook succes behalen?

Sightkick voor online strategie, advies en uitvoering

Online marketing is het promoten van je product of dienst via het internet. Dit promoten kun je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door middel van je website, SEO, SEA, contentmarketing, e-mailmarketing en social media marketing. Afhankelijk van jouw doelen kunnen we kijken welke elementen we moeten inzetten en combineren voor het beste resultaat.

Huisstijl laten ontwerpen

Online marketing: een strategisch plan

Online marketing is de verzamelnaam van alle marketing activiteiten die online plaatsvinden en wordt ook wel internetmarketing genoemd. Maar hoe kies je welke vormen van internetmarketing je gaat inzetten? Welke kansen pak je en welke niet? Waar wil je heen met je organisatie? Met een online marketingstrategie heb je grip op je online marketingactiviteiten en weet je wat je wel en niet moet doen.

Wat is een online marketingstrategie?

Een online marketingstrategie is een lange termijn plan voor de digitale marketingactiviteiten van een bedrijf om de marketingdoelen te behalen. Zo’n plan biedt houvast voor de organisatie en zet alle neuzen dezelfde kant op. Het zorgt ervoor dat het hele bedrijf, en met name de marketingafdeling, effectief aan de marketingdoelen kan werken.

Marketingstrategie opstellen

Als online marketingbureau zijn wij jouw partner op strategisch niveau en helpen jou om successen te behalen! We kijken samen met jou naar wat je marketingdoelen online zijn, wie je doelgroep is en hoe de customer journey is ingevuld. Vervolgens gaan we na welke marketingactiviteiten er via welke online kanalen uitgevoerd moeten worden om de doelen te behalen. We stellen ook KPI’s vast om je doelen te kunnen meten.

We kunnen je niet alleen bijstaan op strategisch niveau, maar kunnen je ook helpen in de uitvoering van het plan!

Waarom online marketing uitbesteden?

Een professionele website, vindbaarheid in zoekmachines, uitingen op social media. Internetmarketing omvat ontzettend veel elementen. Die verschillende elementen moeten goed op elkaar worden afgestemd om het optimale resultaat te behalen. Om dit te realiseren heb je tijd, ervaring en kennis van de verschillende onderdelen van internet marketing nodig. 

Uitvoering van online marketingplan

Wij kunnen jou helpen met de belangrijkste elementen van internetmarketing, zoals:

  • SEO; We helpen jou om een hogere positie in de zoekmachines te bemachtigen en meer organisch verkeer naar je website te trekken.
  • Google Ads; Adverteren bij Google om conversies, zoals meer verkopen, te behalen.
  • Adverteren op social media; Adverteren op Facebook en Instagram om de naamsbekendheid te verhogen of andere doelen te behalen.
  • Een professionele website. We maken een mooie, snelle en functionele website, zodat de bezoeker verleid wordt om tot actie over te gaan. We kunnen ook teksten schrijven voor de website of landingspages.

Resultaten halen met het internet wordt moeilijker, er is meer concurrentie en het wordt complexer. Er is voor het behalen van resultaten steeds meer kennis nodig, de verschillende elementen worden complexer. We hebben verschillende specialisten in huis die zich bezig houden met een onderdeel van de online marketing. Samen bundelen we onze krachten en halen we doelen!

online marketing

Veelgestelde vragen

Wat is online marketing?

Online marketing – ook wel internet marketing, e-marketing of digitale (of digital) marketing genoemd – is het promoten van je product of dienst via het internet. Dit kun je over verschillende manieren doen, bijvoorbeeld met SEO, SEA, social media marketing en je website

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Online marketing? Vul onderstaand formulier in.

4 + 1 =