Reclamebureau voor
Huisstijl & Grafische vormgeving van nu!

Creatieve uitingen in een schaalbaar concept – het reclamebureau van nu!

Als reclamebureau hebben we een focus op online. Vaak zijn wij met onze klanten in gesprek over positionering, identiteit en look & feel. Hierbij gaan we altijd terug naar de kernwaarden en merkwaarden. Vervolgens vertalen we dit naar een creatief concept, maar nog belangrijker we zorgen voor een schaalbaar concept.

merkkompas

Ontwerp & Identiteit

Het ontwerp moet natuurlijk naadloos aansluiten bij de identiteit van je organisatie. Op basis van de bestaande huisstijl bedenken we een passende look & feel. Dit kunnen we bijvoorbeeld toepassen in campagnes en de website. Neem je de huisstijl liever eerst onder handen? Dan maken we samen keuzes over kleuren, fonts en beeldgebruik. De visuele identiteit voeren we consistent door tot in de kleinste details.

Jouw positionering moet zichtbaar en voelbaar worden in je merkidentiteit. Hierbij is schaalbaarheid van belang. Wat bedoelen we hiermee? Een concept moet breed te dragen zijn. Tekst en beeld zijn de hoofdbestanddelen van visuele communicatie-uitingen: website, social media, nieuwsbrieven, advertenties, folders enz. Gezamenlijk vormen ze een sterk en krachtig verhaal passend bij jouw bedrijf.

Brand Identity Systeem

We ontwikkelen een nieuwe visuele identiteit en communicatieconcept.

Deze visuele identiteit kan vervolgens worden uitgewerkt in:

  • brand-guide of merkgids. De visuele stijl van het bedrijf wordt samengevat in een digitale brand-guide. Dit document geeft houvast in de praktische doorvertaling van de merkstrategie naar design en visuele uitingen. Je vindt hierin de vastgelegde merkidentiteit en het sprekende merkverhaal.
  • Daarnaast worden de visuele richtlijnen van het merk uitgebreid uitgelegd en zie je veel voorbeelden in tekst en beeld voorbijkomen. Dit zijn onder andere het logo, het kleurenpalet, de typografie, het beeld en de fotografie en de tone of voice.

Zelf aan de slag?

Doe onze merkwaardentest om te kijken waar jouw bedrijf voor staat en volg de Gratis e-mailtraining.

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Wilma Biemold
Managing director & creatieveling