Huisstijl voor DeN Advocaten – Traditionele waarden met een moderne twist

DeN Advocaten, een advocatenkantoor gerund door twee ervaren advocaten, benaderde ons om een huisstijl te creëren die hun juridische expertise weerspiegelde, maar ook hun vooruitstrevende benadering van het vak. Ze wilden een merkimago dat traditionele waarden combineerde met een frisse en moderne uitstraling. Het gekozen kleurenpalet bestond uit donkergroen als hoofdkleur, als eerbetoon aan de natuur en de grove den, symbool van kracht en stabiliteit, aangevuld met roze voor een moderne en innovatieve touch.

logo ontwerp Rosedale

De visuele identiteit

Ons ontwerp begon met het creëren van een uniek logo dat de essentie van DeN Advocaten vastlegde. Het logo bevat de gestileerde letters ‘D’ en ‘N’, die niet alleen de naam van het bedrijf weergeven, maar ook een diepere betekenis hebben. Op de steel van de ‘N’ bevinden zich twee omhoog wijzende pijltjes, die symbool staan voor een groeiende grove den, die kracht en groei vertegenwoordigt.

Deze elementen benadrukken de kernwaarden van DeN Advocaten: stabiliteit, diepgaande kennis en een voortdurende drive voor vooruitgang. Het kleurenpalet, dat de traditionele groene kleur combineert met het frisse roze, belichaamt de fusie van traditionele juridische expertise met een moderne en vernieuwende benadering van het vak.

Het resultaat

De nieuwe huisstijl van DeN Advocaten heeft niet alleen visueel indruk gemaakt, maar heeft ook geholpen bij het versterken van het merkimago van het bedrijf. Het straalt vertrouwen uit door de diepgewortelde juridische kennis en ervaring van het team, terwijl het tegelijkertijd vernieuwing en groei symboliseert.

De combinatie van traditionele en moderne elementen in de huisstijl heeft DeN Advocaten geholpen om zich te onderscheiden in de juridische sector en een breder publiek aan te spreken. De visuele identiteit van het bedrijf weerspiegelt de toewijding aan cliënten en belooft voortdurende vooruitgang in de juridische dienstverlening.

Wil je ook een huisstijl die de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt? Neem contact met ons op, en ontdek hoe wij je kunnen helpen om een visuele identiteit te creëren die de diepgewortelde waarden van jouw organisatie combineert met een moderne en frisse uitstraling.