Website laten maken

WordPress website laten maken?

WordPress website laten maken? Sightkick kan het!

We leven in een digitaal tijdperk. Consumenten zijn één met het internet. Het gebeurt steeds vaker dat een potentiële klant eerst je website bekijkt voordat hij contact met je opneemt. Een professionele website die een goede indruk achterlaat is daarom super belangrijk. 

Bij Sightkick kun je een professionele WordPress website laten maken. Een mooie website die klantvriendelijk werkt en conversies oplevert.

Website FlevoKozijn

Een WordPress website laten maken bij Sightkick

Elke WordPress website begint met het stellen van een doel. Wij stellen kritische vragen om dit doel duidelijk op papier te kunnen zetten. Waarom heb je de website nodig? Wie is je doelgroep? De antwoorden op dit soort vragen wordt jouw doel voor ons duidelijk.

Vervolgens gaan we nadenken over het uiterlijk van de WordPress website. Misschien heb je zelf al ideeën over hoe de website eruit moet zien. Deze ideeën mag je natuurlijk met ons delen! Wij gaan aan de slag en vertalen jouw wensen en de huisstijl van het bedrijf naar een WordPress website met een wow-effect!

Als wij een website maken, staat de klantbeleving altijd voorop. Want alleen als de klant een goede ervaring heeft op de website, kunnen we hem verleiden om te actie over te gaan. We hebben ervaring met het bouwen van WordPress websites en verdiepen ons altijd in de doelgroep. Zo weten we elke keer een WordPress website neer te zetten die werkt.

Waarom een WordPress website laten maken?

Wij maken websites vaak op basis van WordPress. Andere platformen of geheel maatwerk is ook mogelijk. Maar we vertellen je graag over de voordelen van een WordPress om duidelijk te maken waarom we hier graag mee werken.

 

WordPress is open source

WordPress is een open source systeem. Dit betekent dat iedereen mag sleutelen aan de programmacode van WordPress. Er is een grote groep programmeurs die zich dagelijks bezig houdt met het verbeteren van het systeem. Hierdoor zijn er regelmatig systeemupdates beschikbaar en is WordPress continu in ontwikkeling.

Daarnaast ben je niet afhankelijk van de bouwer van de website. Dit geeft jou veel vrijheid wanneer je je website wil veranderen.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos met een WordPress website

WordPress biedt enorm veel plugins. Dit zijn extra’s die je aan je website toe kan voegen. Of je nou een contactformulier, knoppen naar je social media of reviews van klanten op je website wil. WordPress heeft er een plugin voor. Hierdoor kunnen wij (bijna) al jouw website wensen waarmaken.  

Een gebruiksvriendelijke WordPress website laten maken?

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk

WordPress is super gebruiksvriendelijk. Zelfs beginners kunnen, na enige uitleg, met dit systeem werken. Hierdoor kun je de website makkelijk zelf uitbreiden en aanpassen als we de website hebben opgeleverd.

Kom je er toch niet helemaal uit? Of wil je dat wij de website onderhouden? Dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Website Cleeny

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen een WordPress website laten maken?

We werken veel met WordPress, maar we kunnen ook met andere systemen werken of maatwerk leveren. Bovendien kunnen we niet alleen websites maken, we kunnen ook webshops bouwen. 

Zijn er ook dingen die niet mogelijk zijn in WordPress?

WordPress heeft zijn populariteit grotendeels te danken aan de hoeveelheid mogelijkheden die het heeft. Met name door de diverse uitbreidingen m.b.v. plugins (stukjes software). Heb je echter heel veel maatwerk-functies nodig dan kan wellicht een andere oplossing geschikter zijn.

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: WordPress website? Vul onderstaand formulier in.

15 + 14 =