Adverteren

Social media adverteren – Facebook Ads

Gericht doelgroepen bereiken door te adverteren op Facebook & Instagram

In Nederland brengen mensen gemiddeld 107 minuten per dag door op social media. Dit doen ze nog steeds veel op Facebook en Instagram. Het is dus super interessant om met je bedrijf zichtbaar te zijn op deze kanalen!

Social media advertenties zijn een ideaal middel om meer conversies te realiseren. Door te adverteren op Facebook en Instagram kun je heel gericht boodschappen op je doelgroep overbrengen. Dit maakt adverteren op deze kanalen bijzonder effectief.

Wil jij meer uit je advertenties op Facebook en Instagram halen? Laat dan je social media campagnes beheren door Sightkick!

Adverteren Megapro Tools

Waarom adverteren op Facebook?

Via Facebook Ads kun je heel gericht aangeven wie je advertenties mag zien. Je kan tot in de details aangeven hoe jouw doelgroep eruit ziet: van leeftijd tot interesses. Dit is heel prettig, want zo weet je zeker dat je geen geld uitgeeft aan mensen die waarschijnlijk niet geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

Daarnaast kun je vanuit Facebook Ads ook meteen adverteren op Instagram. Zo kun je snel meerdere doelgroepen op verschillende platformen bereiken!

 

Voordelen Facebook Ads

  • Adverteren op Facebook én op Instagram
  • Inzetbaar voor verschillende doelstellingen, zoals meer verkeer naar je website genereren, merkbekendheid vergroten en betrokkenheid genereren
  • Specifieke doelgroepen bereiken
  • Keuze uit verschillende advertentieplaatsingen, bijvoorbeeld op de Facebook tijdlijn of op Instagram Story
  • Keuze uit divers advertentiemateriaal, bijvoorbeeld een bericht met een video, foto of carrousel.

Adverteren op Facebook uitbesteden

Door Facebook adverteren uit te besteden, haal je het maximale uit je budget! Jij bepaalt je doelen en het budget, wij zorgen voor scorende campagnes.

Allereerst horen we graag wat jouw doelen zijn en welke boodschap je wil vertellen. Vervolgens verdiepen we ons in de doelgroep. Zo achterhalen we op welk kanaal en in welke vorm we het beste kunnen adverteren.  Daarna ontwerpen we een campagne die is afgestemd op jouw doelen, boodschap, doelgroep en budget.

We houden ons dagelijks bezig met adverteren op social media en volgen de ontwikkelingen van Facebook Ads op de voet. Hierdoor weten we hoe we campagnes moeten instellen, monitoren en bijsturen voor het beste resultaat.

Adverteren Het Klushuis

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen adverteren op Facebook en Instagram?

Adverteren op Facebook en Instagram biedt veel kansen, maar er zijn meer mogelijkheden op het gebied van adverteren. Zo kun je adverteren op Google (SEA) en adverteren met drukwerk, bijvoorbeeld met huis-aan-huis flyers.

Wil je weten welke vorm van adverteren het meest geschikt is voor jouw doelen? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag met het bepalen van een strategie voor je advertenties!

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Social media adverteren? Vul onderstaand formulier in.

6 + 9 =