Van customer journey & persona’s naar brochures & website.

OZD personeel bestaat uit een groep bedrijven die zich richten op B2B-dienstverlening. Vanuit verschillende invalshoeken bieden ze bedrijven advies op diverse terreinen, zoals financieel risicomanagement, payroll, WIA-casemanagement, arbodienstverlening en vitaliteit van personeel. Hoewel de bedrijven individueel opereren, vormen ze samen een krachtige en complementaire eenheid, waarbij klanten profiteren van synergievoordelen bij afname van meerdere diensten of producten. Aan ons de taak om dat te vertalen naar een huisstijl.

logo ontwerp Rosedale
Branding OZD Personeel

Herkenbare huisstijl zorgt voor eenheid

Binnen de OZD personeel richten de afzonderlijke bedrijven zich op verschillende doelgroepen en persona’s. Zo zijn OZD inkomen en OZD ERD gericht op directeuren, controllers en officemanagers, terwijl OZD training zich specifiek richt op HR-professionals. Dit hebben we in diverse strategische sessies eerst in kaart gebracht. Hiervoor hebben we verschillende persona kaarten gemaakt. Bij het ontwikkelen van diverse uitingen, zoals de website en digitale brochures, hebben wij rekening gehouden met de informatiebehoeften van deze verschillende doelgroepen. Teksten, kleuren en uitingen zijn zorgvuldig afgestemd om een optimale match te creëren. Toch is er een herkenbare eenheid gecreëerd in stijl, lay-out en toepassing van logo’s, zodat direct duidelijk is dat het om een van de bedrijven van OZD personeel gaat.

Gerichte uitingen en brochures

Voor elk bedrijf binnen OZD personeel is een specifieke brochure ontwikkeld waarin de toegevoegde waarde en voordelen duidelijk worden uitgelicht. In de digitale brochures zijn knoppen toegevoegd die lezers direct naar de website leiden, waar ze meer gedetailleerde informatie kunnen vinden over specifieke onderwerpen. Op de laatste pagina van elke brochure wordt de synergie tussen de bedrijven nogmaals benadrukt, waardoor klanten worden gestimuleerd om gebruik te maken van de gezamenlijke voordelen.

De kracht van de overkoepelende website

Naast individuele websites voor elk bedrijf is er ook een overkoepelende website: ozdpersoneel.nl. De websites hebben allemaal dezelfde herkenbare stijl, waardoor de eenheid binnen OZD personeel wordt benadrukt. De overkoepelende website fungeert als een centraal platform waar bezoekers een volledig overzicht krijgen en waar ze worden geïnformeerd over de voordelen van het afnemen van diensten bij meerdere bedrijven binnen de groep.

Diverse diensten, één oplossing: OZD personeel

Met een uitgebreid scala aan diensten en een slimme benadering van differentiatie en synergie, heeft OZD personeel zich gepositioneerd als een betrouwbare en flexibele partner in de B2B-sector. De strategische keuzes in branding, communicatie en SEO hebben geleid tot een sterke online aanwezigheid en het behalen van succes in een competitieve markt.

Ook weten hoe je jouw bedrijf in de markt kan zetten? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel gelijk: 085 877 0298.