Kristal Koel, een rijdend visitekaartje.

Kristal Koel, een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse technische diensten, begreep de waarde van visuele branding, vooral tijdens hun werk op locatie. Ze wilden hun expertise en professionaliteit op een duidelijke en opvallende manier communiceren terwijl ze zich door het hele land verplaatsten. Daarom benaderden ze ons om een opvallende autobestickering te ontwerpen.

design Autobestickering - Urk Kristal Koel

Autobestickering vormgeving voor Kristal Koel

Voor het ontwerpen van de bestickering op de auto, maakten we gebruik van de huisstijl die al bestond, met verschillende tinten blauw. Deze kleurkeuze was strategisch, omdat blauw vaak wordt geassocieerd met betrouwbaarheid, vertrouwen en professionaliteit. Dit zijn eigenschappen die centraal staan in de dienstverlening van Kristal Koel.

Het ontwerp omvatte ook een herkenbaar hexagon symbool met iconen voor de drie hoofddiensten van het bedrijf: airconditioning, koel- en vriestechniek, en warmtepompen. Deze visuele elementen versterkten het merk en maakten de verschillende diensten direct herkenbaar voor het publiek.

De toepassing: Strakke en informatieve bestickering

Het ontwerp van de autobestickering was strak en informatief. Een donkerblauwe schuine baan van boven naar beneden trok de aandacht en gaf de auto een dynamische uitstraling. Hierop werden de drie hoofddiensten van Kristal Koel duidelijk weergegeven met behulp van iconen en tekst.

We hebben hierbij rekening gehouden met het openen van de deuren. Zo blijft de informatie goed zichtbaar als de deuren gesloten zijn, maar ook als ze open zijn.

Het resultaat: Een rijdend visitekaartje 

De nieuwe autobestickering van Kristal Koel werd een rijdend visitekaartje dat niet onopgemerkt bleef. Het strakke ontwerp en de duidelijke vermelding van de diensten maakten het gemakkelijk voor voorbijgangers om te begrijpen waar het bedrijf voor stond. Dit versterkte het merkimago van Kristal Koel als een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van technische diensten.

Ben je ook op zoek naar een opvallende autobestickering die de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk kunnen helpen om onderweg indruk te maken. Samen kunnen we jouw expertise op een opvallende manier laten zien.