Een frisse, moderne website met duidelijke navigatie.

RetailVista is een toonaangevende speler in de retailsoftware met een uitgebreide suite van oplossingen zoals ERP, POS, en mobiele applicaties. Hun oude website voldeed echter niet meer aan de verwachtingen van een modern softwarebedrijf. Het was tijd voor een vernieuwde online uitstraling die hun geavanceerde producten en diensten beter naar voren brengt en aansluit bij de behoeften van hun diverse klanten.

De nieuwe website van RetailVista

De bestaande website van RetailVista had een verouderd ontwerp en bood geen heldere presentatie van hun uitgebreide productportfolio. De site moest niet alleen visueel aantrekkelijker worden, maar ook functioneler, met een duidelijke navigatiestructuur die bezoekers eenvoudig naar de juiste informatie leidt. Het doel was een moderne, gebruiksvriendelijke website die de producten en diensten van RetailVista effectief communiceert aan zowel B2C- als B2B-klanten.

Onze Aanpak

We hebben de website van RetailVista een volledige make-over gegeven, met een strak en modern ontwerp dat direct duidelijk, clean en toegankelijk is. De nieuwe website legt de focus op een heldere gebruikerservaring met een goede navigatiestrategie, waardoor bezoekers eenvoudig hun weg vinden naar belangrijke secties zoals ERP, POS en RetailVista Mobile.

Belangrijkste Verbeteringen:

  • Nieuwe, moderne uitstraling: Het verouderde design heeft plaatsgemaakt voor een fris en clean ontwerp dat de veelzijdigheid van RetailVista’s software weerspiegelt.
  • Goede navigatiestrategie: Dankzij de intuïtieve indeling vinden bezoekers eenvoudig hun weg naar de gewenste informatie, met duidelijke call-to-actions die leiden naar relevante landingspagina’s.
  • Moderne nieuwsberichten sectie: Het nieuwsblok is niet alleen visueel verbeterd maar ook functioneler, met een overzichtelijke weergave van de laatste updates en integraties, zoals kluisoplossingen en orderverwerkingsmogelijkheden.
  • Gerichte landingspagina’s voor ERP, POS en Mobile: Elke productpagina biedt een helder overzicht van de belangrijkste functies en voordelen, gericht op het verbeteren van retailprocessen voor verschillende typen ondernemingen.
  • Meertaligheid: De website is volledig vertaald in het Engels en Duits, zodat RetailVista beter kan aansluiten bij hun internationale klantenkring.
  • Divi Builder integratie: Met de Divi Builder heeft RetailVista nu eindeloze mogelijkheden om de website aan te passen en uit te breiden, wat zorgt voor flexibiliteit en eenvoudige updates.

Het resultaat

De vernieuwde website van RetailVista biedt een overzichtelijke en moderne online ervaring die naadloos aansluit bij hun rol als leider in retailsoftware. De verbeterde navigatie, moderne nieuwsberichten en gerichte productpagina’s zorgen ervoor dat bezoekers snel de informatie vinden die ze nodig hebben. Door de meertalige opties en flexibele Divi Builder integratie, blijft RetailVista klaar voor de toekomst en kan het bedrijf hun online aanwezigheid gemakkelijk onderhouden en aanpassen.