fbpx
Doet jouw bedrijf hoofden draaien?
17/05/2018
kernwaarden bedrijf
Hoe sterk is het verhaal van jouw bedrijf? In 3 stappen de basis leggen.
05/11/2018
Toon alles

Feestje! 1 jaar online marketing met Sightkick

Nog maar een jaar geleden zijn we ons gaan richten op online marketing met Sightkick. Zo fijn om te doen wat je echt leuk vindt en je hart te kunnen volgen. In onze ogen is iedere ondernemer een held. Zonder helden, geen Sightkicks. We kijken dan ook tevreden terug op afgelopen jaar en willen graag op deze manier iedereen bedanken.

In het voorjaar van 2017 ontstond het idee voor Sightkick.
Wilma: “Ik had zelf al 9 jaar een reclamebureau onder de naam Loeqmedia. Logo’s, huisstijlen en websites was waar ik mij voornamelijk mee bezig hield. Ik was alleen toe aan een volgende stap en was mijzelf gaandeweg meer gaan specialiseren in de online wereld. Hoe zorg je er online voor dat de boodschap binnenkomt. Ik wilde niet alleen een indruk creëren, ik wilde een blijvende indruk creëren. Iets wat mooi is, hoeft je niet bij te blijven, iets wat je raakt, dat vergeet je niet meer.”

Bart: “Op de achtergrond, was ik al actief bij Loeqmedia, het ging echter zo goed, dat we op 1 oktober 2017 officieel zijn samengegaan onder een nieuwe naam. Met mijn achtergrond in International Business & Management, weet ik veel van bedrijfsprocessen, ook op internationaal niveau. We gaan altijd terug naar de basis bij een bedrijf, waar staan ze voor, wat willen ze bereiken. Wat heeft dit met online marketing te maken? Veel, het internet kun je niet meer weg denken uit je bedrijfsvoering, als hulpmiddel of communicatiemiddel. Het gaat om je bedrijf uitdragen, zowel intern en offline, maar ook op het internet mag dit niet vergeten worden. Online kan je de mensen niet persoonlijk aankijken, dit vergt dus een andere benadering. Je online marketing of internet marketing kan bijdragen aan het behalen van je doelstellingen. Wij gaan voor groei en vertalen bedrijfsdoelstellingen naar concrete doelstellingen online, die we kunnen meten.”

 

Ontwikkelingen Sightkick

Dat we met Sightkick een goede weg in zijn geslagen is afgelopen jaar wel gebleken. Veel nieuwe webshops, websites, online strategieën, social media sparsessies, in-company trainingen en SEO en SEA trajecten doen we en hebben we mogen doen. Al deze nieuwe ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat we uit ons jasje zijn gegroeid en naar een nieuw kantoor zijn verhuisd, precies een jaar later. We blijven uitbreiden als bedrijf, in werkzaamheden, kennis, klanten en successen. Een website is niet meer een online visitekaartje, een website kan veel meer zijn.

Wij zien regelmatig bedrijven worstelen, hoe ze online marketing en hun communicatie online in kunnen zetten. Ze weten wel dat het belangrijk is om een website te hebben en aan social media te doen. Maar het kost veel tijd en een goede aanpak mist. Hoe laat je deze onderdelen ook voor je werken zodat je er daadwerkelijk omzet mee binnenhaalt? Internet heeft een steeds grotere invloed op bedrijven en de bedrijfsvoering, je kunt online marketing niet meer overslaan. De ontwikkelingen omtrent online marketing gaan snel, de strategie en kennis ontbreekt vaak en dat is waar wij andere ondernemers graag mee helpen als online marketing bureau.

 

Online marketing met Sightkick

Sightkick staat voor; naast de klant staan, het bedrijf en de ondernemer ondersteunen, het zichtbaar maken van het merk en bedrijf. Hierbij stellen we ook kritische vragen, we willen het beste eruit halen. Een partij die genoeg neemt met “ja en amen” is bij ons aan het verkeerde adres. Onze lat ligt hoog. We hebben een mooi bedrijf met prachtige klanten, niet groot maar wel druk, gezellig en efficiënt. Dankzij de diversiteit aan klanten moeten wij flexibel zijn, zo ook onze adviezen en oplossingen. Dit krijgen we dan ook terug van klanten, onze manier van doen en denken is anders en daar zijn we heel trots op!

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen wat ons is gegeven. Wat ons betreft een goede basis om door te gaan naar het volgende jubileum.
Mochten wij het nog niet persoonlijk hebben gezegd, ook jij als klant, leverancier, sparringspartner of geïnteresseerde lezer. Bedankt! Zonder jullie vertrouwen waren wij nooit zo ver gekomen. Wij bouwen door en hopen dit nog lang samen met jullie te kunnen doen.

Bart & Wilma

Geef een reactie