Groeien onder begeleiding van experts

Growth hacking

Begeleiding en coaching op weg naar groei

Heb jij de ambitie om te groeien? Of je nu meer klanten of meer omzet wilt, groeien doe je niet zomaar. Daar heb je een goed plan voor nodig. Sightkick helpt jou om je ambities waar te maken, want je hoeft het niet alleen te doen.

Wij kunnen jou vanuit onze expertise begeleiden op de weg naar groei. We zijn jouw partner: we denken mee, geven je handvaten, bieden de juiste tools en stellen soms moeilijke vragen. Zo komen we samen te nieuwe inzichten en ontdekken we kansen.

Growth hacking, voor wie is het?

Growth hacking is voor elke ondernemer die droomt van groei. Of je nu een start-up bent, een MKB-bedrijf runt of gewoon jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, het is de slimme en creatieve manier om je doelen te bereiken. Ontdek innovatieve strategieën en vergroot je zichtbaarheid!

01 visie

Je hebt visie en je weet waar je heen wil.

02 aanpakken

Je wil een stapsgewijze aanpak, maar vooral doen!

03 expertise

Je hebt behoefte aan begeleiding van een expert.

√ Je hebt een marketingbudget om de plannen uit te voeren.

Wat krijg je in een growth hacking traject?

  • Strategische analyse: Een grondige analyse van je bedrijfsdoelen, doelgroep, concurrentie en huidige marketinginspanningen om kansen voor groei te identificeren.
  • Experimenten en ideeën: Creatieve ideeën en experimenten om snel groei te stimuleren, denk aan verschillende tactieken zoals SEO-optimalisatie, social media campagnes, content creatie, virale marketingstrategieën en meer.
  • Continue optimalisatie: Voortdurende evaluatie en aanpassing van strategieën op basis van de verzamelde gegevens om voortdurende groei te garanderen.
  • 5 tot 8 overlegsessies, flexibel te plannen.
  • Voorbereidingsopdrachten voor elke sessie.

Het traject zal 1 jaar duren. Tijdens het growth hacking traject begeleiden en ondersteunen we, wij kunnen de uitvoering doen of we helpen jou om de strategieën zelf uit te voeren.

online marketingbureau

Het growth hacking traject kan er als volgt uitzien:

1. Strategische consultatie
We starten met een diepgaande analyse van jouw bedrijf, doelstellingen en uitdagingen. Samen bepalen we welke growth hacking tactieken het meest geschikt zijn voor jouw groei.

2. Strategieontwikkeling
We werken zij aan zij om een gedetailleerde growth hacking strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en beschikbare middelen.

3. Training of laten doen
We leren jou en je team specifieke tools en tactieken te gebruiken die cruciaal zijn voor succes. Ook kan je ervoor kiezen om zaken uit te besteden.

4. Optimalisatie & begeleiding 
Tijdens het traject zijn we beschikbaar voor vragen, feedback en aanpassingen. We werken zij aan zij om de strategie te verbeteren op basis van verzamelde gegevens en resultaten.

Zet de volgende stap in ondernemerschap

Wat is jouw grote droom? Wil jij je omzet verdriedubbelen? Of heb je een bepaalde doelgroep op het oog die je graag als klant zou willen? Die dromen lijken misschien onvervulbaar, maar daar kunnen we samen verandering in brengen. Wij helpen jou om van je dromen doelen te maken. Samen zetten een strategisch plan dat jou helpt om doelen te behalen en groei te realiseren. Zet de volgende stap in het ondernemerschap en meld je aan voor een persoonlijk groeitraject.

Jouw experts!

Bart Groot Wassink – mede-eigenaar Sightkick

Als een echte strateeg navigeert Bart intuïtief naar succes. Met een Master in International Business & Management, onderscheidt hij zich in het vertalen van data naar winnende strategieën. Binnen Sightkick leidt hij met passie strategische plannen, SEO en Google Ads voor groeigerichte ondernemingen.

Wilma Biemold – mede-eigenaar Sightkick

Maak daarnaast kennis met Wilma, een slimme en creatieve dame die gek is op het laten groeien van bedrijven. Met een unieke mix van creativiteit en slimme trucs in marketing, weet zij opvallende ideeën om te zetten in echte groei. Binnen Sightkick leidt ze het creatieve team, waar ze zich richt op totale brand identities.

Quickscan aanvragen.

Wil jij de Quickscan aanvragen? Laat dan je gegevens achter. Wij proberen binnen 1 werkdag te antwoorden.

Sightkick Quickscan