Presenteren 2.0 | Hoe trek jij de aandacht in 2020? 

Wij hebben een presentatie aan een groep ondernemers gegeven en deze ondernemers proberen te verbazen en te inspireren. De presentatie hebben we in 3D en virtual reality gegeven. Hierdoor was het een heel andere presentatie dan normaal. Het was niet ideaal om zoveel ondernemers tegelijk VR te laten ervaren, maar we kregen ontzettend leuke reacties.

VR is super gaaf en mooi om als marketing tool in te zetten. Je kunt mensen op veel manieren verbazen, aandacht vestigen en inspireren. Er is zoveel mogelijk op verschillende manieren. Juist door online en offline marketing te combineren kun je heel goed de aandacht vestigen op je bedrijf of merk. We hebben al eens eerder een blog gemaakt over hoe innovatie online marketing veranderd, bekijk de blog hier.

De presentatie was voor ons een manier om te laten zien hoe ze in 2020 de aandacht zouden kunnen trekken van hun doelgroep. Heb jij al eens nagedacht hoe Virtual reality en Augmented reality voor jou toepasbaar zouden kunnen zijn? Beide technieken zijn al makkelijker toe te passen dan veel mensen denken.

Bekijk onze presentatie hieronder, maak hierbij gebruik van een VR bril!

Mini cursus

Schrijf je in op onze gratis maar waardevolle(!) mini-cursus. Je ontvangt gedurende 4 weken mails over hoe je jouw bedrijf kan positioneren.

Daarnaast ontvang je een EXCLUSIEVE BONUS + een maandelijkse Marketing mail update.

Weet je jouw type nog niet? Doe hier de test.