Een bloeiende uitnodiging voor Bloemenwinkel Acanthus’ 30-jarig jubileum

Bloemenwinkel Acanthus, een gevestigde naam in de bloemenbranche, stond op het punt om hun 30-jarig jubileum te vieren. Om dit belangrijke moment in hun bedrijfsgeschiedenis te markeren, wilden ze een uitnodigingskaart en advertentie plaatsen in een lokale krant om klanten te bedanken voor hun jarenlange steun en om iedereen uit te nodigen voor het jubileumfeest.

Webshop Emmeloord - Acanthus bloemwinkel

Het ontwerpproces

We zijn begonnen met het verzamelen van informatie over het jubileum en de gewenste boodschap van Acanthus. We wilden ervoor zorgen dat de advertentie zowel feestelijk als dankbaar zou overkomen. Het kleurenschema en de grafische elementen moesten de levendige en bloeiende aard van de bloemenwinkel weerspiegelen.

Feestelijke elementen

We besloten om de advertentie te voorzien van fleurige bloemafbeeldingen, die de kern van het bedrijf symboliseren. Deze afbeeldingen werden strategisch geplaatst om de aandacht van de lezers te trekken. Een opvallende kop in een stijlvol lettertype werd toegevoegd om het jubileum aan te kondigen. De boodschap nodigde klanten ook uit om het jubileumfeest bij te wonen, waarbij de details van het evenement en de locatie duidelijk werden vermeld.

Wil je ook een aantrekkelijke advertentie ontwerpen voor een speciale gelegenheid of evenement? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een advertentie die de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.