Animatie voor  Comlink

Bij Sightkick hebben we veel ervaring met het produceren van animaties. Zo hebben we onlangs nog een animatie gemaakt voor Comlinks BOP, een innovatief digitaal instrument dat specifiek is ontworpen voor de registratie van dagelijkse werkzaamheden binnen de technische dienst.

De animatie

We hebben een animatie gemaakt die de belangrijkste problemen in technische diensten aankaart en laat zien waarom de BOP-applicatie de perfecte oplossing is. Dit zijn:

 

Storingen

Onze animatie benadrukt dat de BOP-applicatie teams helpt om snel en nauwkeurig storingen te registreren, waardoor problemen sneller worden opgelost en de werkonderbreking minimaal is.

 

Veiligheidsvoorschriften

We laten zien hoe de BOP-applicatie eenvoudige registratie en opvolging van veiligheidsprotocollen mogelijk maakt, waardoor bedrijven gemakkelijk aan specifieke behoeften kunnen voldoen.

 

Kostenbeheersing

De video legt uit dat de BOP-applicatie helpt kosten te beheersen door preventief onderhoud te plannen en storingsgegevens nauwkeurig bij te houden, wat leidt tot aanzienlijke besparingen.

 

In de animatie laten we op een duidelijke en eenvoudige manier zien hoe de BOP-applicatie een alles-in-één oplossing biedt. Wil jij ook zo’n pakkende animatie laten maken? Neem dan snel contact op!