Brochure OZD Personeel

 

Voor OZD Personeel hebben we meerdere opdrachten mogen doen. Zo hebben we een website ontwikkeld en een interactieve brochure gemaakt. In deze brochure worden alle facetten van OZD belicht, waarbij beknopt en helder wordt toegelicht waarin zij uitblinken en waarom. OZD biedt uitgebreide dienstverlening op het gebied van ziekteverzuim, trainingen, inkomensbeheer, ziektewet en personeelsadministratie.

Branding OZD Personeel

Interactief design

Voor de interactieve brochure van OZD Personeel lag de nadruk op het creëren van een intuïtieve gebruikerservaring die naadloos aansluit bij de diverse takken van OZD, waaronder Arbo, Training, Inkomen ERD en Payroll. We hebben ervoor gezorgd dat lezers moeiteloos en efficiënt kunnen navigeren naar de juiste diensten, met elke tak van OZD duidelijk vertegenwoordigd.

De inhoud van de brochure is zorgvuldig gestructureerd om lezers directe toegang te bieden tot relevante informatie over de verschillende diensten die OZD aanbiedt. Dankzij de heldere presentatie en interactieve elementen kunnen gebruikers snel de gewenste informatie kunnen vinden, navigeren tussen de verschillende bedrijfstakken en begrijpen wat elke tak inhoudt.

Wil jij ook een handige interactieve brochure om online te delen en om lezers te informeren, inspireren of overtuigen? Neem dan snel contact op!