Online en offline advertenties voor Het Klushuis

 

Voor Het Klushuis hebben we een veelzijdige reeks advertenties ontwikkeld, zowel online als offline. Hieronder vallen Facebookadvertenties en publicaties in kranten. Het Klushuis is een grote winkel gespecialiseerd in verf, schildersbenodigdheden, behang en meer. Ook bieden ze een uitgebreide collectie meubelen in de uitverkoop aan.

Drukwerk - Advertentie Het Klushuis

Effectieve Facebookadvertenties

Voor Het Klushuis hebben we pakkende Facebookadvertenties gemaakt. We hebben de belangrijkste boodschappen en aanbiedingen van Het Klushuis in de advertenties verwerkt en deze door het design laten opvallen. Door de prestaties continu te volgen en aanpassingen te doen, hebben we ervoor gezorgd dat de advertenties effectief waren in het vergroten van de bekendheid van Het Klushuis en het betrekken van het publiek.

 

Advertenties in de krant

Voor de krantenadvertenties selecteerden we een aantal belangrijke boodschappen en aanbiedingen en maakten we opvallende ontwerpen die pasten bij de identiteit van Het Klushuis. We wilden met de advertenties de lezers informeerden over de producten en aanbiedingen.

 

De resultaten

De resultaten zijn positief. De online advertenties, vooral op Facebook, vergrootten de bekendheid van Het Klushuis en trokken de aandacht van het publiek. Klikfrequenties en conversies lieten goede trends zien. De krantenadvertenties werden goed ontvangen en bereikten ook mensen die minder actief waren op online platforms.

Kortom, de combinatie van online en offline advertenties bleek een succesvolle strategie voor Het Klushuis, waardoor ze een brede impact op hun merk konden realiseren.

Wil jij een sterke advertentiestrategie die werkt voor jouw bedrijf? Sightkick regelt het voor je!