Wedstrijdflyer voor bloemenwinkel Acanthus

Bloemenwinkel Acanthus wilde hun klanten verrassen met een kerstkranswedstrijd om het feestelijke seizoen te vieren. Ze vroegen ons om een opvallende flyer te ontwerpen die de deelnemers zou informeren en enthousiasmeren.

Webshop Emmeloord - Acanthus bloemwinkel

Het ontwerpproces

De flyer moest duidelijk en beknopt de stappen van de wedstrijd communiceren. We kozen voor een eenvoudige nummering om de deelnemers gemakkelijk door het proces te leiden. De tekst werd op een speelse manier vormgegeven om de aandacht van lezers te trekken. We gebruikten daarbij vrolijke kerstelementen en voegden enkele sneeuwvlokken toe voor een extra feestelijk tintje.

Mooie prijzen en aanmoediging tot deelname

Om de deelname aan de wedstrijd aan te moedigen, lichtten we de prijs uit: een bloemenabonnement van drie maanden. Dit werd geïllustreerd met een prijssymbool om de waarde ervan te benadrukken. We wezen ook op het terugbetaling van het aankoopbedrag van de oase krans om deelnemers te stimuleren om deel te nemen.

Onderscheidende call-to-action

De flyer benadrukte het belang van de publieksstemmen en het winnen van het bloemenabonnement. Afbeeldingen van prachtige kerstkransen en de kerstmarkt werden toegevoegd om de deelnemers een idee te geven van wat ze konden verwachten.

De kerstkranswedstrijdflyer voor Acanthus was een succesvolle manier om de aandacht van klanten te trekken en hen aan te moedigen deel te nemen aan de feestelijke wedstrijd. Het ontwerp was aantrekkelijk, informatief en in lijn met de feestelijke sfeer van het evenement.

Wil je ook een opvallende flyer ontwerpen voor een speciaal evenement of wedstrijd? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een flyer die de aandacht trekt en enthousiasme opwekt.