Waardebon ontwerp: Gezelligheid en koffie bij Sisters

De zussen, trotse eigenaars van Sisters Lunchcafé, wilden een promotieactie opzetten om klanten aan te trekken en te laten genieten van hun heerlijke koffie. Ze benaderden ons om een flyer/waardebon te ontwerpen die hun café in de schijnwerpers zou zetten en klanten zou verleiden om “samen een bakkie te doen.”

Kadokaart - Sisters

Flyer met waardebonnen ontwerp

Voor Sisters Lunchcafé wilden we een gezellige en uitnodigende sfeer creëren. We kozen ervoor om de zussen zelf op de flyer te plaatsen, om zo de persoonlijke en gastvrije sfeer van het café te benadrukken. Daarnaast voegden we de kreet “samen een bakkie doen” toe, vergezeld van een illustratie van een kopje koffie om de nadruk te leggen op het sociale aspect van het café.

Waardebonnen voor dubbel plezier

Om de promotie kracht bij te zetten, plaatsten we twee waardebonnen aan de onderkant van de flyer, waarmee klanten bij aankoop van een kopje koffie een tweede kopje gratis kregen. Deze waardebonnen dienden als aantrekkelijke incentive om klanten aan te moedigen het café te bezoeken en gezelligheid te ervaren.

Belangrijke Informatie

Naast het aantrekkelijke ontwerp zorgden we ervoor dat alle essentiële informatie aanwezig was. We voegden het logo, het adres, telefoonnummer, website en de geldigheidsduur van de actie toe om ervoor te zorgen dat klanten alle benodigde gegevens binnen handbereik hadden.

Resultaat

Het ontwerp van de flyer/waardebon voor Sisters Lunchcafé was een succesvolle marketingtool om klanten te verleiden het café te bezoeken. De persoonlijke uitstraling van de zussen en de nadruk op gezelligheid en koffie pasten perfect bij de sfeer van het café en trokken de aandacht van klanten.

Wil je ook een aantrekkelijke flyer of waardebon ontwerpen voor jouw bedrijf of café? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een op maat gemaakt ontwerp dat de juiste sfeer uitstraalt en klanten aantrekt.