Website voor advocatenkantoor Scholtens in Emmeloord.

Een gebruiksvriendelijke website creëren waar de bezoeker centraal komt te staan, dat was de wens van Scholtens Advocaten en Adviseurs. De website moet aansluiten bij hun doelgroepen; de particuliere als de zakelijke markt.

De informatiebehoefte en de routing op de website zijn zeer verschillend. Daarom vroegen ze ons of wij voor hun een website kunnen maken die daarvoor zorgt. Daarbij zorgen voor extra aandacht voor het “mkb abonnement” voor de zakelijke markt en “scheiden voor een vaste prijs” voor de particuliere markt. Ook moet alle bestaande content van de oude website behouden blijven vanwege SEO (ruim 200 pagina’s).

Webdesign - Scholtens Advocaten

Website vernieuwing

Scholtens Advocaten & Adviseurs, gevestigd in Emmeloord, is een gerenommeerd juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in zowel particuliere als zakelijke juridische diensten. Met een team van ervaren advocaten bieden ze een breed scala aan juridische oplossingen voor verschillende rechtsgebieden. Dit doen ze al ruim 20 jaar. Onlangs heeft het kantoor een nieuwe huisstijl en logo laten ontwerpen om hun nieuwe imago te versterken.

Aan ons de uitdaging om daarbij een duidelijke en overzichtelijke website te maken. De oude website van Scholtens Advocaten & Adviseurs bestond uit ruim 200 pagina’s met waardevolle inhoud die behouden moest blijven. De content was niet alleen waardevol voor bezoekers maar ook met het oog op SEO.

Het was essentieel om een nieuwe website te ontwikkelen die deze uitgebreide inhoud effectief organiseerde en gemakkelijk toegankelijk maakte voor zowel de particuliere als de zakelijke doelgroepen. De informatie willen ze verder uitbreiden dus de website moest ook gebruiksvriendelijk zijn voor de medewerkers. Daarom hebben we voor Scholtens Advocaten en Adviseurs een WordPress Website gemaakt.

Een ander belangrijk onderdeel is dat 2 belangrijke diensten; het “mkb abonnement” en “scheiden voor een vaste prijs,” een belangrijke rol krijgen op de website. Hiervoor hebben gezorgd onder andere door deze een Call-2-action te geven op de homepagina. Zo spreken we zowel de zakelijke als de particuliere markten aan.

Ons team van ervaren webdesigners en marketeers hebben een strategie uitgewerkt om aan de wensen van Scholtens Advocaten & Adviseurs te voldoen. We begonnen met een grondige analyse van het verkeer en de bestaande content van de oude website om te kunnen identificeren wat voor bezoekers de belangrijkste elementen/onderwerpen zijn. Zodat deze behouden zouden blijven en wellicht een betere plek in de informatie/routing krijgen.

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe website:

  1. Gebruiksvriendelijke menustructuur: We hebben een overzichtelijke menustructuur ontworpen die de gebruikers eenvoudig door de website leidt. Het menu is opgedeeld in logische categorieën, waardoor bezoekers snel de gewenste informatie kunnen vinden, of ze nu particuliere cliënten zijn die meer willen weten over scheiden, of zakelijke klanten die geïnteresseerd zijn in het “mkb abonnement.” Tevens is hier rekening gehouden met SEO.
  2. Aparte landingpagina’s voor particuliere en zakelijke markten: Om de doelgroepen effectief te bereiken, hebben we aparte landingpagina’s gecreëerd voor particuliere en zakelijke klanten. Alle hoofdpagina’s bevatten een duidelijke oproep tot actie om meer te ontdekken of contact op te nemen.
  3. Dienstenpagina’s met uitgebreide informatie: De dienstenpagina’s zijn zo ontworpen dat ze uitgebreide informatie bieden over de verschillende juridische diensten die Scholtens Advocaten & Adviseurs aanbiedt. Elk van deze pagina’s bevat specifieke details en relevante casestudy’s om de expertise van het kantoor te benadrukken.
  4. Integratie van de nieuwe huisstijl: Om consistentie in de branding te waarborgen, hebben we de nieuwe huisstijl, inclusief het logo en de kleuren, overal op de website geïmplementeerd. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en versterkt het merkimago.

 

Gebruiksvriendelijke website

Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke website die naadloos aansluit bij de wensen van Scholtens Advocaten & Adviseurs. De nieuwe menustructuur vereenvoudigt de navigatie voor bezoekers, terwijl de specifieke landingpagina’s voor de particuliere en zakelijke markt de juiste doelgroepen aanspreken. De belangrijke diensten, “scheiden voor een vaste prijs” en het “mkb abonnement,” worden prominent weergegeven om de juiste klanten aan te trekken. Met behoud van alle bestaande content heeft de website een frisse uitstraling die het imago van Scholtens Advocaten & Adviseurs versterkt en hun positie in de juridische sector verder verstevigt.

Neem gerust contact met ons op als jij ook een professionele en op maat gemaakte website nodig hebt voor jouw bedrijf of organisatie! Bel: 085 877 0298.