Een website waar je alles vindt om zelf thuis een bakstenen muur te creëren

Bij Sightkick zijn we gepassioneerd over het helpen van onze klanten bij het realiseren van hun online doelen. Onze recente samenwerking met Stonepress toont hoe we samen een unieke webshop hebben gecreëerd voor een naadloze ervaring.

Klantcase StonePress

Bij Sightkick zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren. Onze recente samenwerking met Stonepress is een perfect voorbeeld van hoe we samen iets groots hebben bereikt.

Klantcase: Stonepress – Een Vernieuwende Webshopervaring

Stonepress heeft niet stilgezeten! Samen hebben we een gloednieuwe webshop ontwikkeld waar klanten alles kunnen vinden om thuis een bakstenen muur te creëren. Van bakstenen tot gereedschap, onze webshop biedt een uitgebreid assortiment. Bovendien hebben we functionaliteiten toegevoegd zoals een handige prijscalculator en een offerte-optie, waardoor klanten gemakkelijk kunnen plannen en bestellen.

De Uitdaging

Voor Stonepress was het cruciaal om een online platform te hebben dat niet alleen producten verkocht, maar ook hun creatieve energie en industriële uitstraling weerspiegelde. Onze uitdaging was om een website te creëren die zowel functioneel als inspirerend was.

Onze Oplossing

We begonnen met een grondige positioneringsessie om de kernwaarden van Stonepress te begrijpen. Vervolgens hebben we het logo herontworpen om deze waarden te weerspiegelen en de juiste toon te zetten voor de webshop. Met een focus op gebruikerservaring hebben we een intuïtieve webshop gebouwd, waarbij we ervoor zorgden dat klanten gemakkelijk konden navigeren en vinden wat ze zochten.

De Resultaten

De resultaten van onze samenwerking waren indrukwekkend. De webshop heeft geleid tot een aanzienlijke toename van het verkeer en een verbeterde conversieratio. Klanten waarderen de nieuwe functies en de moeiteloze gebruikerservaring. Stonepress heeft nu een online platform dat niet alleen producten verkoopt, maar ook hun merkidentiteit versterkt.