Logo voor groothandel professional haircare.

ABC Prohair is een toonaangevende speler in de wereld van professionele haarverzorging. Het bedrijf is onderdeel van de LCA Group. Het nieuwe logo van ABC Prohair moest niet alleen hun positie als marktleider weerspiegelen, maar ook hun sterke verbondenheid met de LCA Group en hun focus op innovatie en vakmanschap in de haircare industrie.

logo ontwerp Rosedale

Logo voor ABC Prohair.

Het logo representeert de belangrijkste activiteit van ABC Prohair, namelijk professionele haarverzorging. De ronde vorm van het logo weerspiegelt de bovenkant van een dop van een haarverzorgingsproduct. Binnen de ronde vorm is een sierlijke lijn geïntegreerd, wat het symbool staat voor het haar zelf. Daarnaast sluit het logo naadloos aan op het logo van de LCA Group, waarvan ABC Prohair een onderdeel is. Deze visuele connectie benadrukt de band tussen beide bedrijven.

Het nieuwe logo van ABC Prohair is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar het heeft ook geholpen bij het versterken van het merkimago van het bedrijf. Het symboliseert de betrouwbaarheid en innovatie die klanten kunnen verwachten bij ABC Prohair. Het straalt vertrouwen uit naar groothandels, ketens en webshops die op zoek zijn naar hoogwaardige haarverzorgingsproducten en benodigdheden.

Ben je ook op zoek naar een uniek logo dat de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk kunnen helpen om indruk te maken en je verhaal te vertellen.