Logo. Huisstijl. Website. 

Als je als bedrijf op zoek bent naar een uniek en herkenbaar logo, kan het laten maken van een logo door een professioneel reclamebureau een slimme zet zijn. Sightkick is het creatieve bureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van logo’s en andere marketinguitingen. Van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, Sightkick begeleidt het hele proces en zorgt dat het logo perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo hebben we dat ook voor Anpak’n gedaan.

logo ontwerp Rosedale

Een logo met betekenis

Anpak’n bestaat uit een club ondernemers en wetenschappers die inziet dat de energietransitie uitdagend en complex is. En het gaat niet alleen over zonnepanelen, windmolens of accu’s. Volgens Anpak’n organiseer je energievoorziening efficiënt als je dit doet binnen een systeem van opwekking, transport en opslag in nauwe balans met de ecologie. Zij sporen ontwikkelingen op, verbinden die met elkaar en initiëren projecten om ontwikkelingen in de praktijk uit te proberen.

Aan ons was de taak om een logo te ontwikkelen dat laat zien waar Anpak’n voor staat. Het logo speelt in op de 3 pijlers van de organisatie:

– energie opwekking;
– energie opslag;
– energie transport.

De driehoek is het symbool van volstrekte harmonie, een symbool van de drie-eenheid, die als schakels met elkaar verbonden zijn. Het logo, de kleuren en het lettertype zijn de basis voor de huisstijl en de website van Anpak’n.

Wil jij ook een logo dat de kernwaarden van jouw organisatie representeert en de doelgroep aanspreekt? Vul dan het onderstaande contactformulier in.