DeN advocaten – Een diepgewortelde identiteit

Bij DeN advocaten begrijpen ze dat juridische dienstverlening niet alleen gaat over het oplossen van problemen, maar ook over het cultiveren van sterke wortels in de juridische wereld. Het bedrijf is opgericht door bevlogen advocaten, wier achternamen samen de naam ‘DeN’ vormen. Tevens is het een subtiele verwijzing naar de grove den: een boomsoort die symbool staat voor diepgewortelde vakkennis, stabiliteit en groei.

logo ontwerp Rosedale

Het logo: Een samensmelting van traditionele expertise en een vernieuwende geest

Voor DeN advocaten ontwikkelden we een logo dat de essentie van het bedrijf vastlegde. De keuze voor donkergroen als hoofdkleur is een knipoog naar de natuur en naar de grove den, die symbool staat voor kracht en stabiliteit.

Het toevoegen van roze als aanvullende kleur geeft het logo een moderne uitstraling en benadrukt de innovatieve en progressieve geest van DeN advocaten. Deze kleurencombinatie representeert een samensmelting van traditionele juridische expertise met een frisse en vernieuwende benadering van het vak.

Het ontwerp: Een krachtige visuele identiteit

Het logo toont de gestileerde letters ‘D’ en ‘N’ die de naam van het bedrijf weergeven, maar het gaat verder dan alleen initialen. Op de steel van de ‘N’ bevinden zich twee pijltjes omhoog, die kunnen worden gezien als een groeiend grove denboompje, een symbool van voortdurende ontwikkeling en vooruitgang.

De pijltjes benadrukken de pioniersgeest van DeN Advocaten, die voortdurend streeft naar groei en verbetering, net zoals de grove den zich vastklampt aan droge zandgronden en gedijt op voedselarme gronden. Het logo straalt stabiliteit, diepgewortelde kennis en een voortdurende drang naar vooruitgang uit.

Het resultaat: Een identiteit die vertrouwen en vernieuwing uitstraalt

Het nieuwe logo van DeN advocaten heeft niet alleen visueel indruk gemaakt, maar heeft ook geholpen bij het versterken van het merkimago van het bedrijf. Het straalt vertrouwen uit door de diepgewortelde juridische kennis en ervaring van het team, terwijl het tegelijkertijd vernieuwing en groei symboliseert.

Het logo dient als een visuele belichaming van de identiteit van DeN advocaten: stevig geworteld in de juridische wereld, maar met een constante drive om vooruit te gaan en te groeien. Het is een symbool van toewijding aan cliënten en een belofte van blijvende vooruitgang in de juridische dienstverlening.

Ben je ook op zoek naar een uniek logo dat de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw merk kunnen helpen om een onuitwisbare indruk te maken en je verhaal te vertellen. Samen kunnen we jouw diepgewortelde waarden en je pioniersgeest tot leven brengen.