Vacature. Advertentie.

Sightkick heeft veel expertise en ervaring in het creëren van effectieve advertenties en het uitvoeren van succesvolle wervingscampagnes. Dit doen we vaak in de vorm van online campagnes, maar soms is het juist beter om te kiezen voor een ander vertrouwd medium zoals de krant. Welk middel ook ingezet wordt. Wij kunnen helpen bij het creëren van aantrekkelijke en opvallende advertenties die de aandacht trekken van de juiste kandidaten!

logo ontwerp Rosedale

Protect Beveiligingen kiest voor – Adverteren in de krant

Protect Beveiliging Flevoland had een vacature en zocht naar middelen om hieraan bekend te geven. Wij hebben hiervoor een pakkende advertentie gemaakt. Gezien de vestiging in Urk zit, hebben ze gekozen om lokaal te adverteren. Vooral hier is het effectiever om lokaal te adverteren ipv de vacature te plaatsen op  een nationaal vacatureplatform.

Een advertentie in de krant vergroot hierbij de geloofwaardigheid van het bedrijf. Het toont namelijk aan dat het bedrijf bereid is om te investeren in het wervingsproces en serieus is over het vinden van de juiste kandidaat.