Wervende vacature en overtuigende advertentie voor Protect Beveiliging.

Sightkick heeft veel expertise en ervaring in het creëren van effectieve advertenties en het uitvoeren van succesvolle wervingscampagnes. Dit doen we vaak in de vorm van online campagnes, maar soms is het juist beter om te kiezen voor een ander vertrouwd medium, zoals de krant. Welk middel ook ingezet wordt, wij zorgen dat jouw doel bereikt wordt!

logo ontwerp Rosedale

Protect Beveiliging kiest voor adverteren in de krant

Protect Beveiliging Flevoland had een vacature en zocht naar middelen om deze bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Daarom hebben wij een pakkende advertentie gemaakt. We hebben er samen voor om lokaal te adverteren, omdat de vestiging in Urk zit. Vooral hier is het effectiever om lokaal in de krant te adverteren in plaats van de vacature te plaatsen op een nationaal vacatureplatform.

Een advertentie in de krant vergroot hierbij de geloofwaardigheid van het bedrijf. Het toont namelijk aan dat het bedrijf bereid is om te investeren in het wervingsproces en serieus is over het vinden van de juiste kandidaat.

Wil jij ook de ideale kandidaten vinden met een pakkende vacature of advertentie? Neem contact op en ontdek de eindeloze advertentiemogelijkheden.