Vacature Simonse Hoveniers

 

Het aantrekken van het juiste personeel is voor veel bedrijven erg lastig. Simonse Hoveniers merkte dit ook en schakelde de hulp van Sightkick in. Wij hebben dit bedrijf geholpen met een wervende vacature.

Folder Simonse hoveniers

Het product

Voor Simonse Hoveniers hebben we op maat gemaakte vacatures in de vorm van drukwerk ontworpen. Op de vacature staat kort en bondig vermeld wat Simonse Hoveniers vraagt en biedt. Dit maakt de vacature overzichtelijk. Daarnaast staat er duidelijk op de vacature hoe geïnteresseerden contact op kunnen nemen. Deze heldere communicatie is essentieel voor een vlotte sollicitatieprocedure.

Wat de vacature echt onderscheidend maakt, is de naadloze afstemming op zowel de wensen van Simonse Hoveniers als die van hun beoogde doelgroep. Door middel van doordacht ontwerp en gerichte communicatie hebben we ervoor gezorgd dat de gehele uitstraling van de vacature perfect aansluit bij de bedrijfscultuur en de verwachtingen van potentiële kandidaten.

 

Het resultaat

Het resultaat is Simonse Hoveniers een succesvolle vacature die de beoogde doelgroep aanspreekt en nauwkeurig de bedrijfscultuur weerspiegelt. De vacature nodigt potentiële kandidaten uit om deel uit te maken van het groene avontuur bij Simonse Hoveniers, waardoor het niet slechts een advertentie is, maar een krachtig startpunt voor het vormen van een gemotiveerd en goed passend team.

Wil jij ook een pakkende vacature laten ontwerpen of een complete wervingscampagne laten ontwikkelen en uitvoeren? Neem dan contact op met Sightkick!