Simonse Hoveniers visitekaartje

 

Simonse Hoveniers vroeg ons om een nieuw visitekaartje te ontwerpen.

Visitekaartje Simonse hoveniers

Het ontwerp

We zijn gegaan voor een verfijnde uitstraling die perfect past bij de luxe en professionaliteit die Simonse Hoveniers uitstraalt. Voor het kleurenschema hebben we bewust gekozen voor een combinatie van zwart/donkergrijs en groen. Zwart en donkergrijs brengen een gevoel van elegantie en tijdloosheid met zich mee, terwijl het groen de verbinding met de natuurlijke en groene activiteiten van Simonse Hoveniers benadrukt.

Het gebruik van een speciaal geselecteerd lettertype versterkt het luxe karakter van het visitekaartje. De typografie is zorgvuldig gekozen om niet alleen leesbaarheid te waarborgen, maar ook om een gevoel van verfijning en klasse over te brengen.

Het resultaat

Het resultaat is een visitekaartje dat niet alleen praktisch is voor het delen van contactinformatie, maar ook fungeert als een tastbaar voorbeeld van de kwaliteit en professionaliteit van Simonse Hoveniers. Met het spel van kleuren en het zorgvuldig gekozen lettertype hebben we een ontwerp gecreëerd dat de identiteit van het bedrijf weerspiegelt en een blijvende indruk achterlaat bij degenen die het ontvangen.