DeN Advocaten – Een eigentijdse website voor juridische dienstverlening

DeN Advocaten is een juridisch kantoor dat hoogwaardige juridische dienstverlening aanbiedt. Ze wilden een nieuwe website om hun praktijk online te presenteren, juridische informatie te delen en potentiële klanten te voorzien van een gebruiksvriendelijke manier om contact op te nemen.

Lees hoe we DeN Advocaten hebben geholpen bij het ontwikkelen van een eigentijdse en functionele website om hun juridische dienstverlening te presenteren en klanten te ondersteunen.

logo ontwerp Rosedale

Een eigentijdse website

Ons team begon met het ontwerpen en ontwikkelen van een eigentijdse website voor DeN Advocaten. Het webdesign weerspiegelt hun merkidentiteit, met donkergroen als hoofdkleur, wat een knipoog is naar de natuur en de grove den die symbool staat voor kracht en stabiliteit.

Gezichten achter de praktijk staan centraal

De website zet de twee advocaten centraal, waarbij ze worden gepresenteerd als de drijvende krachten achter de praktijk. Potentiële klanten kunnen op de site meer te weten komen over hun expertise en persoonlijke benadering.

Juridische informatie en hulpmiddelen

Een belangrijk onderdeel van de website is het verstrekken van juridische informatie aan bezoekers. We hebben verschillende artikelen en hulpmiddelen toegevoegd om bezoekers te helpen inzicht te krijgen in juridische kwesties en om potentiële klanten te informeren over hun rechten en opties.

Conclusie

De nieuwe website van DeN Advocaten presenteert hun persoonlijke juridische dienstverlening op een eigentijdse en gebruiksvriendelijke manier. Het benadrukt de twee advocaten als de kern van de praktijk en biedt klanten de mogelijkheid om informatie te vinden, juridische hulpmiddelen te raadplegen en gemakkelijk contact op te nemen met het team.

Wil je ook een eigentijdse website laten maken die past bij jouw corporate identity? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw waarden doorvertalen naar een aantrekkelijke website.