Inspirerende website voor En-JOY.

Voor En-JOY hebben we een website mogen maken. En-JOY is het coachingsbedrijf van Diana Heijneman. Gelukkig hebben we bij Sightkick al ervaring met coaches en weten we hoe we dit moeten aanvliegen!

Webdesign En-Joy Utrecht

De website

De website van En-JOY heeft als doel medewerkers en organisaties te inspireren om te streven naar duurzame inzetbaarheid door vitaliteit en energie te vergroten. Een effectieve website speelt een sleutelrol in het overbrengen van deze boodschap en het bieden van toegang tot waardevolle middelen en diensten. Het moet aantrekkelijk, informatief en gemakkelijk te navigeren zijn, zodat bezoekers worden aangemoedigd om actie te ondernemen en te investeren in hun welzijn en duurzame inzetbaarheid.

De focus van de website ligt op professionaliteit, kennis en positiviteit. Vanuit die kern worden verschillende trainingen, programma’s en trajecten aangeboden.

 

Trainingen, programma’s en trajecten

Het belangrijkste zijn natuurlijk de diensten die En-JOY aanbiedt. Dat mensen en bedrijven geïnteresseerd zijn in de diensten is de missie van de website. De diensten worden op de homepagina efficiënt weergegeven en bezoekers kunnen op de achterliggende pagina’s uitgebreid lezen wat de voordelen voor hun en het bedrijf zijn.

Naast de verschillende pagina’s hebben we ook een contactformulier en een aanmeldformulier voor de nieuwsbrief ontwikkeld. Deze formulieren zijn geheel naar wens aan te passen. Daarnaast kan het contactformulier aan elke pagina gekoppeld worden, zodat het overal waar nodig ingevuld kan worden.

 

Visuele identiteit

De website van En-JOY maakt gebruik van een frisse en energieke visuele identiteit. Levendige kleuren zoals roze, turquoise en geel dragen vormen de basis. Deze kleuren roepen namelijk gevoelens op van vitaliteit, groei en optimisme, wat perfect past bij het doel van En-JOY.

 

Het resultaat

En-JOY heeft nu een energieke website die bezoekers aanmoedigt om te investeren in hun welzijn. Met En-JOY als vertrouwde gids in de reis naar duurzame inzetbaarheid.

Wil jij ook een website die jouw energie en expertise weerspiegelt? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe wij voor jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren.